Procureli novi detalji u vezi Mass Effecta 4. Evo šta nas očekuje u novom delu čuvene igrice

Veličina sveta će biti četiri puta veća nego onaj u trećem delu Mass Effecta, a BioWare ima za cilj da stvori potpuno nove situacije za gejmere kojima će se testirati njihove borbene veštine

  • 0

Svi gejmeri koji su prešli sva tri dela čuvenog Mass Effect-a sa nestrpljenjem čekaju nastavak, a razvojni studio Bioware će im tu želju uskoro i uslišiti. Poznato je da se već neko vreme radi na Mass Effect-u 4, a sada je jedan korisnik društvene mreže Reddit objavio nove detalje u vezi predstojeće igre.

Novi deo biće smešten u Andromeda galaksiji, čime je osigurano da on neće imati veze sa pričom komandanta Šeparda i njegovih pratilaca, već da će igrač imati ulogu istraživača koji je u potrazi za novim domom za ljudsku rasu.

Veličina sveta će biti četiri puta veća nego onaj u trećem delu Mass Effecta, a BioWare ima za cilj da stvori potpuno nove situacije za gejmere kojima će se testirati njihove borbene veštine, ali i one u pregovaranju.

Kolonizacija je glavni cilj igre, a u središtu iskustva će biti izbori igrača jer će gejmeri morati da pronađu načina za savezništvo sa vanzemaljcima i piratskim frakcijama kako bi postigli svoj cilj.

Rasa pod imenom Remnant će biti glavna u priči. Reč je o vanzemaljcima koji su iza sebe ostavili ruševine i tehnologiju koja se može sakupiti kako bi čovečanstvo preživelo.

Foto: Flickr/ architecturegeek Foto: Flickr/ architecturegeek

Za sada Bioware nije davao nikakve zvanične informacije o novom delu igre, ali je uverio fanove da će ova franšiza nastaviti da postoji. S obzirom da je priča o komandantu Šepardu završena, razvojni studio će morati da pronađe nove načine da privuče što veći broj gejmera. Novi Mass Effect će se verovatno pojaviti 2016. ili 2017. godine.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: news.softpedia.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA