Pomoću ove aplikacije ćete moći da pričate sa telefonom, BUKVALNO! (VIDEO)

Hound aplikaciju kreirala je kompanija SoundHound koja je poznata po softveru za prepoznavanje muzike koji je sličan popularnom Shazamu

  • 1

Sposobnost programa za prepoznavanje govora kao što su Siri i Google Now se polako poboljšava, ali jedna nova aplikacija svojom brzinom i preciznošću preti da ugrozi već pomenute.

Reč je o aplikaciji Hound koja je još uvek u beta fazi testiranja, a objavljeni video snimak pokazuje njene neverovatne sposobnosti da detaljne zahteve izvrši u veoma kratkom roku.

Pomenutu aplikaciju kreirala je kompanija SoundHound koja je poznata po softveru za prepoznavanje muzike koji je sličan popularnom Shazamu.

Hound je za sada dostupan u Americi i to za Android, a svako ko želi da ga isproba mora da zatraži pristup putem web sajta.

Korisnik Hound može da aktivira držeći home dugme ili jednostavnim rečima "Ok Hound". Nakon toga je potrebno izgovoriti šta želite da aplikacija uradi, kao što je na primer pronalaženje puta do određenog mesta, restorana ili odgovor na broj stanovnika u nekoj zemlji.

Iako se ne razlikuje previše od Google Now i Siri aplikacija, Hound je drastično precizniji, brži i razume kompleksnija pitanja. Aplikacija će odgovor ispisati u polju ispod pitanja, a može da prepozna i muziku, pa nije potrebno da korisnik odvojeno instalira i klasični Sound Hound.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA