STIŽE NOVA DOTA: Da li će ugroziti LoL? (VIDEO)

Reč je o naslovu Dota 2 Reborn na kojem kompanija Valve već uveliko radi. Otvoreno beta testiranje počinje sledeće nedelje

  • 4

Kompanija Valve, koja stoji iza čuvene igrice Dota 2, objavila je da radi na novoj verziji ovog naslova koji će se zvati Dota 2 Reborn. Promena u nazivu označa potpuno novi engine i interfejs.

GEJMERI NAVUČENI: Igricu Dota 2 igra više od 10 miliona ljudi!

Dota 2 Reborn će pokretati Source 2 engine, naslednik engine-a koji pokreće dosta igara kompanija Valve već dugi niz godina.

Kada je reč o samom gejmpleju, on se najverovatnije neće menjati, a više informacije biće otkriveno sledeće nedelje kada će početi i otvorena beta.

Valve navodi da će promene u interfejsu igračima olakšati uključivanje u igri i dopisivanje sa prijateljima. Početnici će takođe lakše naučiti igru pomoću novih alata za trening.

DotaTV donosi i detaljnije statistike i grafikone, kao i informacije koje bi trebale da olakšaju izbor igara koje ćemo gledati.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BeastMode

    15. jun 2015 | 13:52

    Drink Vodka play Dotka

  • dejan

    15. jun 2015 | 14:06

    A Riot će da sedi i gleda šta Valve radi i tapšaće mu i prepustiti ove 4/5 tržišta koje trenutno drže (uprkos svoj finansijskoj podršci koju Dota ima) ... Svašta ...

  • Aviaticar

    29. septembar 2015 | 09:42

    Koliko sam ja upucen dota vec 2 godine ima vise igraca od LoL-a,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA