SPREMA SE REVOLUCIJA: Apple počeo sa proizvodnjom novog iPhone-a!

Novi Apple-ovi telefoni će, kako je preneo Blumberg, imati isti spoljašnji dizajn i dimenzije kao telefoni iPhone 6 i 6 Plus koji su lansirani u septembru

  • 0

Kalifornijska firma Apple počela je proizvodnju novog iPhone-a, objavila je agencija Blumberg.

Ovih 5 trikova sigurno niste znali da može vaš iPhone!

Novi modeli će sadržati tehnologiju Force Touch za registrovanje sile kojom se vrši pritisak na ekran telefona, što će omogućiti aplikacijama na iOS operativnom sistemu da ponude nove prilagođene funkcionalnosti.

Ta tehnologija je već prisutna u satovima Apple Watch i najnovijim prenosivim računarima MacBook.

Novi Apple-ovi telefoni će, kako je preneo Blumberg, imati isti spoljašnji dizajn i dimenzije kao telefoni iPhone 6 i 6 Plus koji su lansirani u septembru.

Foto: Flickr/LoKan Sardari Foto: Flickr/LoKan Sardari

To bi mogli da budu modeli iPhone 6S, objavio je danas francuski dnevnik Figaro u svom veb izdanju. Apple je na taj način potvrdio promenu pravca kojim je krenuo prošle godine, prema većim smartfonima koje potrošači veoma dobro prihvataju.

U poslednjem tromesečju 2014. godine, kompanija je premašila svoje rekorde u prodaji i profitu, prodavši 74 miliona iPhone-a  i ostvarivši profit od 18 milijardi dolara.

Radi se o performansi potvrđenoj u prvom tromesečju 2015. godine, koje je tradicionalno mirnije od prazničnog perioda krajem godine, sa 61 milion prodatih iPhone-a.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA