Pokušala da prevari Facebook, a ono što se onda desilo nikako nije očekivala! (FOTO)

Džema Rodžers je profil na popularnoj društvenoj mreži otvorila još 2008. godine, a problem je nastao kada je Facebook zabranio korišćenje pseudonima

  • 8

Džema Rodžers iz Londona prisiljena je da promeni svoje ime kako bi mogla da nastavi sa korišćenjem Facebook profila koji je koristila pod pseudonimom.

Facebook zabranio aplikaciju koju je koristilo nekoliko miliona ljudi!

Rodžersova je profil na popularnoj društvenoj mreži otvorila još 2008. godine, a lažno ime koristila je kako bi izbegla zahteve za prijateljstvo starih prijatelja i nepoznatih gnjavatora. Njen pseudonim bio je Jemmaroid Von Laalaa.

Međutim, prošli mesec je  Džema dobila poruku od Facebooka u kojoj joj traže da pošalje identifikacioni dokument kako bi potvrdila da je to njeno ime i profil. Zbunjena i zabrinuta da će joj blokirati profil, Džema je u Photoshopu pokušala da izlažira svoje dokumente. Međutim, Facebook je otkrio da je reč o prevari i sledećeg dana joj je blokirao profil.

Ona je pokušala da putem emaila kompaniji Facebook objasni šta je uradila pa im je poslala svoja dokumente, međutim, oni nisu imali razumevanja. U očajničkom pokušaju da vrati svoj stari profil, Džema je službeno promenila svoje ime i sada se zove Jemmaroid Von Laalaa.

Foto: Facebook/Jemmaroid Von Laalaa Foto: Facebook/Jemmaroid Von Laalaa

- Znam da sam bila glupa, ali Facebook je smešan. Moj profil je blokiran već pet nedelja, a na njemu su sve moje fotografije, poruke i dragocene poruke - jada se ova devojka.

Džema je čak naručila sva dokumenta sa novim imenom, a uprkos slanju dokumenata, od Facebooka je dobila samo automatsku poruku u kojoj piše da će njen problem biti razmotren.

- Ne mogu da verujem da sam zaglavila sa ovim glupavim imenom i da još uvek ne mogu da dođem do svog Facebook profila. Ne mogu doći ni do nekoga sa kim mogu da porazgovaram. To je veoma frustrirajuće - istakla je Džema, odnosno Džemaroid kako se zvanično zove od kada je promenila ime.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cdc

    14. jul 2015 | 14:19

    Zao mi je malo ovih ljudi,bolest je ovo trebada se leci

  • Neki Tamo

    14. jul 2015 | 21:30

    Dokle su ljudi spremni da idu sve zbog gluposti??? Katastrofa!!!

  • Oprem

    14. jul 2015 | 13:56

    Stvarno tragedija epskih razmera...ovoliko se ne bi potrudila da je trebala nesto normalno i pametno uradi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA