Sa ovim slušalicama čućete samo ono što ŽELITE! (VIDEO)

Kompanija Doppler Labs je uspela da za ovaj projekat prikupi 17 miliona dolara

  • 2

Jedan od trenutno najzanimljivijih noviteta na Kickastarteru su revolucionarne slušalice pomoću kojih je moguće kontrolisati zvučno okruženje - neutralisati neželjeni šum kao što je plač deteta u gradskom prevozu ili zavijanje sirene na ulici.

 

DALJINSKI POSTAJE PROŠLOST: Kanale ćemo menjati zubima i očima!

 

Bežične slušalice "Here Active Listening" razvila je startup kompanija Doppler Labs iz Njujorka, a u prodaji će se naći od januara 2016.

 

- Uz ove slušalice svako postaje inženjer zvuka - navodi se u reklami ovog tehnološkog čuda.

 

Cilj nije slušanje muzike, već mogućnost uticaja na zvukove oko nas - kao što je izbor i kontrola jačine pojedinog zvuka, korišćenjem aplikacije na pametnim telefonima.

 

Slušalice funkcionišu poput filtera, tako da korisnik čuje samo ono što želi da čuje.

 

Kompanija Doppler Labs je uspela da za ovaj projekat prikupi 17 miliona dolara, a za njene slušalice se već zainteresovalo i nekoliko muzičkih manifestacija, kao što je čuveni kalifornijski Koačela festival koji je naručio 135.000 slušalica za svoje naredno izdanje.

 

Pogledajte video:

 

 

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Persida

    16. jul 2015 | 08:46

    Spijunska tehnika na slobodnom trzistu. Takvi filteri odavno postoje, obicno se koriste za monitoring ljudi u javnim objektima. Odaberes glas jednog coveka u bucnom kaficu I slusas samo njegovu konverzaciju iz cele one mase ljudi. Muzika I ostali glasovi se brisu. To moze jos od pedesetih naovamo, jedina razlika je u modelima mikrofona I napajanja kroz godine razvoja tehnike. Sad su sve spakovali u jedno sa slusalicama, a na pocetku je bio ceo kombi ispred kafica. Napredak...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA