POČINJE TESLOMANIJA: Evo kako DANAS da dobijete 5.000 dinara za kupovinu smartfona! (FOTO) (VIDEO)

Početak prodaje prvog Tesla pametnog telefona zakazan je za petak 24. jul, a kompanija Comtrade je za prvih 100 kupaca koji danas, 23. jula u 18 časova dođu do kompanije Comtrade (ul. Savski nasip 7) na Novom Beogradu, spremila vaučer kojim će sebi obezbediti popust od 5.000 dinara

  • 8

Kompanija Comtrade će povodom svetske premijere prvog Tesla pametnog telefona 24. jula, prvim kupcima omogućiti da po još jeftinijoj ceni dobiju ovaj uređaj. Naime, prvih 100 kupaca koji danas, 23. jula u 18 časova dođu do kompanije Comtrade (ul. Savski nasip 7) na Novom Beogradu, dobiće vaučer kojim će sebi obezbediti popust od 5.000 dinara na kupovinu Tesla Smartphone 6 telefona.

SVETSKA EKSKLUZIVA: Pogledajte PRVE fotografije TESLA pametnih telefona!

Čak i ukoliko dođete, a ne budete u prvih 100, sve goste čekaju promotivne aktivnosti u kojima će imati priliku da besplatno dobiju ovaj izuzetni telefon.

Evo koliko košta Tesla telefon!

Tesla Smartphone 6 je telefon sa Android operativnim sistemom, a ono po čemu će se ovaj model isticati od konkurencije, pored kvaliteta naravno, jeste i veoma pristupačna cena koja je karakteristična za sve Tesla uređaje. Prvi Tesla pametni telefon koštaće 24.990 dinara.

Foto: Promo Foto: Promo

Direktor marketinga kompanije Comtrade, Ljubomir Ristić, istakao je da je brend Tesla nastao po ugledu na viziju Nikole Tesle koji je sanjao o tome da dobrobiti od tehnološkog napretka budu dostupne svima. Ristić je takođe poručio i da su premium karakteristike Tesla Smartphone-a 6 barem za klasu iznad njegove cene.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Na Telegrafu vas uskoro očekuje još popusta, akcija i poklona, pa vam savetujemo da nastavite da nas pratite na našoj Facebook stranici.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Podrska iz cg

    23. jul 2015 | 13:17

    Za novi srpski brend! Pozdrav od srba iz Crne Gore.Bas sam htio da kupim sestri telefon za poklon,ovo ce biti dobar izbor.Po ugledu na ove ljude treba organizovati jos nacionalnih kompanija

  • Tina

    23. jul 2015 | 15:49

    Bravo za srpski smarthphone. Pozz iz Slovenije

  • sasa

    23. jul 2015 | 13:20

    molim vas potpisite ugovor sa mts ili nekim drugim operaterom svi bi mi rado uzeli Tesla telefon... poz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA