USKORO ĆEMO SVI PRIČATI PREKO WHATSAPP-A: Evo i zbog čega!

U početku će nova opcija biti dostupna samo korisnicima Android uređaja, a očekuje se da će proširiti i na ostale mobilne operativne sisteme

  • 13

WhatsApp je najpopularnija aplikacija za dopisivanje, a  ona je nedavno omogućila i besplatne pozive putem interneta. Međutim, kompanija koja stoji iza popularne aplikacije rešile je da svojim korisnicima omogući još jeftinije pozive, odnosno da pozivi troše manje podataka za prenos interneta.

KORISNICI WHATSAPPA U OPASNOSTI: Ugroženi lični podaci milijardu ljudi!

Naime, najnovija verzija WhatsApp-a koja će se uskoro pojaviti doneće bolju optimizaciju poziva, što znači da će odlazni i dolazni pozivi trošiti manje megabajta.

Ovo je odlična mogućnost za korisnike čiji računi za mobilni telefon imaju određenu količinu podataka za prenos. Takođe, nova funkcija bi mogla da omogući normalne pozive i u oblastima koji imaju sporiju internet konekciju.

Manja potrošnja interneta omogućena je zahvaljujući smanjenom kvalitetu zvuka, ali se u realnosti to jedva primeti.

U početku će ova opcija biti dostupna samo korisnicima Android uređaja, a očekuje se da će proširiti i na ostale mobilne operativne sisteme.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: techradar.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA