Napravio je SELFI SA ZMIJOM, i evo šta se dogodilo!

Tod Fesler iz San Dijega hteo je da zadivi svoje prijatelje na društvenim mrežama tako što će napraviti selfi sa zmijom otrovnicom. Međutim, to nikako nije bila pametna ideja

  • 7

Slikanje selfija sa zmijom otrovnicom sigurno da nije najpametnija ideja. Međutim, Tod Fesler iz San Dijega želeo je da to uradi po svaku cenu, a krajnji rezultat nikako nije ispao dobar.

NEMATE DOVOLJNO SVETLA ZA SELFI? Ovaj uređaj će rešiti problem!

Fesler je pre godinu dana u grmlju pronašao zvečarku koju je odlučio da zadrži kao kućnog ljubimca. Nedavno je Tod hteo da zadivi svoje prijatelje na društvenim mrežama tako što će napraviti selfi sa zmijom otrovnicom, što se na kraju nije dobro završilo ni po njegovo zdravlje, a ni po njegov novčanik.

Krajnji rezultat je taj da je Tod bio hitno primljen u bolnicu zbog ugriza zmije otrovnice. Njemu je bio neophodan serum protiv otrova ove zmije, što ga je na kraju sa svim bolničkim troškovima koštalo čak 153.000 dolara.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: bug.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Комуниста

    27. jul 2015 | 13:38

    Два бубрега, једна јетра плус жучна кеса гратис не коштају 156 000 долара.

  • comi

    28. jul 2015 | 15:38

    Nasao zmiju otrovnicu u grmlju i resio da je uzme za kucnog ljubimca. kakav bolid, zmija ``kucni ljubimac`` ne mogu da verujem.

  • David

    28. jul 2015 | 11:36

    Idiots

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA