NOVA TELEGRAF APLIKACIJA ZA ANDROID: Lepšu, bolju i funkcionalniju niste nikada videli (FOTO)

Pored toga što se sada Vesti nalaze na prvom mestu, Naslovna i Najnovije ih slede u stopu. Najveća promena je "Moj meni", koji se otvara prevlačenjem sa leve strane na desnu, dok vam obrnuti skrol otvara komentare na pojedinačnim vestima

  • 37

STIGAO JE RADIKALNI REDIZAJN NAŠE ANDROID APLIKACIJE! I dalje je jednostavnog, elegantnog izgleda sa jakim akcentom na vizuelne elemente, i dalje proizvodi snažan estetski doživljaj, i dalje njen savremeni dizajn stvara utisak letenja po svetu kroz vesti informativnog, ozbiljnog, zabavnog i zanimljivog sadržaja.

 

Međutim, u odnosu na prethodnu verziju, koja je, takođe, naišla na veliko odobravanje, u ovoj ćete odmah primetiti da se na prvom mestu sada nalaze Vesti, iza kojih sledi Naslovna u kojoj ćete moći da nađete trenutni Fokus i 10 vesti koje se nalaze kao izdvojene u kajronu na vrhu sajta. Iza toga dolaze Najnovije vesti.

 

Dugmetom u gornjem desnom uglu možete da učitate najnovije vesti na svakoj pojedinačnoj kategoriji i potkategoriji. Sa jedne na drugu rubriku i dalje prelazite skrolovanjem desno ili levo, ili skrolujte glavni meni: izašli smo u susret svima, a posebno onima koji vole krupne fotografije u trenucima u kojima treba da se odluče za vest koju žele da pročitaju - primetićete da one i dalje dominiraju našom aplikacijom.

 

Kada se nalazite u pojedinačnoj vesti, skrol sa desna na levo vam prikazuje sve komentare koje ste vi i drugi čitaoci ostavljali.

 

Video-klipova ima pregršt na našem veb-sajtu, a u Foto-rubrici možete da uživate nesputanim skrolovanjem levo-desno: za razliku od prethodnih verzija aplikacije, fotografije su sada u fulskrinu. Dodirom na sliku uklanja se tekst i ostaje samo fotografija.

 

 

Deljenje tekstova sa našeg sajta je prostije nego ikada pre! Odmah iznad naslovne slike se nalazi dugme za "share", a na istom mestu imate i alternativni put do ostavljanja i čitanja komentara.

 

"Moj meni"

 

Međutim, najvažniji segment naše redizajnirane aplikacije koja je pred vama ostavili smo za kraj. Radi se o opciji "Moj meni", koja se otvara prevlačenjem sa leve na desnu stranu, u kojoj se nalazi celokupan spisak kategorija i potkategorija, dok su na vrhu izdvojeni Naslovna, Najnovije, Najčitanije, Video i Lajkovača.

 

U odnosu na prethodnu verziju naše aplikacije postoji još jedan krupan dodatak koji će se posebno svideti našim najvernijim čitaocima koji bi na svom omiljenom portalu želeli da vide i sadržaj do koga su i sami došli na raznim stranama: na samom vrhu Menija ćete videti "Pošalji zanimljivost", putem koga možete direktno da nam pošaljete fotografiju sa lica mesta.

 

Najjednostavniji način da na svoj telefon instalirate našu aplikaciju je da u pretraživaču budete ulogovani na isti Gmail nalog na koji ste ulogovani na svom telefonu. Tada je dovoljno da kliknete na link koji je priložen ispod i aplikacija će sama početi da se skida i instalira: i krstarenje svetom informacija može da počne!

 

OS: Android 2.2 i noviji

Veličina: 1.9 MB

Broj instalacija: 100.000 – 500.000

Ocena: 4.2

Cena: Besplatna

 

SKINITE APLIKACIJU OVDE: Telegraf.rs

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Korisnica

    17. maj 2013 | 14:15

    Aplikacija je odlicna! Radi neuporedivo brze nego ranije! I konacno ste ubacili da moze da se prebaci na sd karticu! Nije mi jasno zasto ima ovoliko minusa za pohvale! To su mozda nezadovoljni grobari sto je sad aaplikacija cela crveno bela:):):):)

  • Ivan

    18. april 2012 | 15:26

    A za iOS-iPhone ???????????

  • StefanLe

    17. maj 2013 | 19:14

    Svaka čast, aplikacija je strava...i do sada sam je voleo,ali ću je sada obožavati... Sve pohvale za kreatore... Od dizajna, pa do funkcionalnosti...perfektno odrađeno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA