Instagram je promenio ono što vas je najviše nerviralo! (VIDEO)

Instagram je već ažurirao svoje iOS i Android aplikacije, tako da je nova mogućnost dostupna svim korisnicima popularne društvene mreže

  • 0

Društvena mreža Instagram konačno je svojim korisnicima omogućila objavljivanje "landscape" fotografija u punoj rezoluciji, bez potrebe da je seku (kropuju) kako bi od nje napravili kvadrat. To znači da se sada cele vodoravne ili uspravne fotografije mogu objaviti na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

Instagram je uveo novu opciju za kompjutere. Evo i koju!

Instagram je već ažurirao svoje iOS i Android aplikacije, a nove fotografije pojavljivaće se zajedno sa kockastim koje će i dalje ostati karakteristične za ovu društvenu mrežu.

Ova promena pored fotografija, važi i za video-snimke,

Instagram se odlučio da od svog nastanka koristi kockaste fotografije kako bi se na taj način razlikovao od drugih sličnih servisa i društvenih mreža, ali kako je tehnologija napredovala, a samim tim i rezolucija fotografija, konačno je došlo vreme za promenu.

Čak 20 odsto objavljenih fotografije je modifikovano kako bi bile kockaste. Aplikacije poput InstaSize-a i Squareready-ja postale su popularne, ali su one ipak oduzimale kvalitet napravljenim fotografijama, a mnogim korisnicima su oduzimale i vreme kako bi pripremili slike za objavu. Međutim, sada je to stvar prošlosti.

Pogledajte video:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA