LENOVO YOGA TABLETA 2: Zabava, posao i uživanje u jednom uređaju! (FOTO)

Lenovo YOGA Tablet 2 je dizajniran za današnji mobilni i digitalni način života, a zasnovan je na tehnologiji koja se prilagođava korisnicima i to je ono što ga čini intuitivnim i zabavnim

  • 0

Lenovo YOGA Tablet 2 se od konkurencije ističe po mnogo čemu. Pre svega, tu je novi Hang mod i unapređeni držač koji omogućava lako postavljanje i kačenje tableta na svaku površinu, a YOGA Tablet 2 je dizajniran za današnji mobilni i digitalni način života.

LENOVO VIBE SHOT: Kamera na ovom telefonu nema konkurenciju!

Ovaj tablet  zasnovan je na tehnologiji koja se prilagođava korisnicima i to je ono što ga čini intuitivnim i zabavnim. Tanak i lagan u svim veličinama, ovaj tablet pruža novi nivo fleksibilnosti, počevši sa novim načinom korišćenja – Hang modom.

Korisnici i dalje mogu da uživaju u tri originalna moda – Hold, Tilt i Stand – a sada imaju mogućnost da otkriju i četvrti – Hang, koji im omogućava da okače svoj uređaj gde god im je prikladno. Kompanija Lenovo poboljšala je i držač za Stand mod kako bi korisnicima omogućila bolju stabilnost kada se pritiska multitouch ekran osetljiv na dodir u deset tačaka.

 Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pored dizajna, poboljšane su i specifikacije tableta.

 Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Procesor Intel Atom podržava unapređeni zvuk i kameru, uključujući i dvojne prednje zvučnike sa bioskopskim Dolby Audio i Wolfson Master HiFi funkcijama za jasan zvuk uz kameru od 8 megapiksela na zadnjoj strani. Tablet takođe poseduje brojne korisne funkcije za povezivanje sa dual band Wi-Fi adapterom, i mikro USB sa OTG vezom koja korisnicima omogućava da napune baterije mobilnih telefona (zahteva poseban kabl). Kao i do sada, korisnici će uživati u veoma dugom trajanju baterije kako bi ostali duže mobilni u bilo kojem modu.

 Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Tablet YOGA Tablet 2 dostupan je u više varijanti sa različitim veličinama ekrana i sa dva operativna sistema, kako bi korisnici mogli da izaberu model koji najviše odgovara njihovim potrebama.

Za one koji vole već poznate i produktivne aspekte operativnog sistema Windows, Lenovo nudi modele YOGA Tablet 2 sa operativnim sistemom Windows sa ekranima od 8 ili 10 inča. Oba modela imaju instalirani Microsoft Office 365 (pretplaćen za godinu dana), a modeli od 10 inča imaju i 4G tehnologiju.

 Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Za one koji više vole Android, Lenovo je kreirao uređaj YOGA 2 Tablet, u varijantama od 8 i 10 inča, kao i uređaj YOGA Tablet 2 Pro od 13 inča sa Android 4.4 KitKat u platinastoj boji. Da biste svuda bili virtuelno povezani, svi Android modeli nude mogućnost opcionog korišćenja tehnologije 4G.

 Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ovi modeli dolaze sa aplikacijama Lenovo Premium koje omogućavaju korisnicima da na lak način dele, sinhronizuju i štite dragocene informacije sa svojih tableta. Opcija SHAREit trenutno deli informacije između više uređaja, bez troškova korišćenja mreže. Opcija SECUREit ubrzava uređaj i štiti ga od virusa i malvera, a opcija SYNCit pravi beck up (rezervne kopije) i vraća kontakte, SMS poruke i liste poziva.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA