PRVI POGLED NA UNUTRAŠNJOST FACEBOOKA: Evo gde radi Mark Zakerberg! (VIDEO)

Zakerberg se, koristeći novu opciju Live for Facebook Mentions, javio direktno iz novog sedišta kompanije u koje su se preselili pre nekoliko meseci

  • 1

Mark Zakerberg je zvanično pustio u pogon novu opciju koju Facebook nudi poznatim i slavnim ličnostima. Reč je o opciji Live for Facebook Mentions koja omogućava prenos video snimka uživo, a zahvaljujući njoj sada smo saznali i kako izgleda kancelarija osnivača najpopularnije društvene mreže na svetu.

Facebook radi na novoj aplikaciji za VIRTUELNU STVARNOST!

Zakerberg se, koristeći novu opciju, javio direktno iz novog sedišta Facebooka u koje se cela kompanija preselila tek pre nekoliko meseci.

Tokom javljanja koje je trajalo nešto kraće od četiri minuta, Zakerberg je pokazao novi radni prostor u kojem niko, uključujući i njega, nema svoju kancelariju. Jedini zatvoreni prostor je konferencijska dvorana, koja je sva u staklu. Mark je priznao kako u njoj provodi puno vremena.

U objavljenom video-snimku imali smo prilike da vidimo njegov radni sto, knjigu koju trenutno čita, kao i model satelita i aviona koji se trenutno razvijaju, a koji će odašiljati internet, između ostalog.

Pogledajte video:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: tportal.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA