ZA SVE KOJI VOLE RUSIJU: Ove tri aplikacije će put u Moskvu učiniti NEZABORAVNIM

Moskva ima brojne istorijske i kulturne znamenitosti, pa će aplikacije u nastavku dobro doći svima koji su prvi put u poseti ruskoj prestonici

  • 8

Ukoliko planirate da uskoro posetite Moskvu koja je prepuna brojnih kulturnih i istorijskih sadržaja, aplikacije koje se nalaze u nastavku će vam pomoći da se što bolje snađete u ruskoj prestonici.

Ako ne želite da vam ŠPIJUNIRAJU PORUKE, odmah instalirajte ovu aplikaciju!

Around Museums

Ova aplikacija namenjena je za navigaciju kroz moskovske muzeje. Around Museums razvili su Rusi, a korisnicima će pružiti informacije o radnom vremenu muzeja, izložbama, cenama karata, ali i informacije neophodne osobama sa invaliditetom. Around Museums besplatno možete preuzeti OVDE.

Italian Paintings at the Pushkin Museum

Puškinov muzej lepih umetnosti lansirao je svoju prvu aplikaciju za iPad koja u sebi sadrži kolekcije italijanskih slika iz perioda od 18. do 20. veka. Aplikacija sadrži 550 slika, a svaka od njih u sebi ima detaljan opis. Italian Paintings at the Pushkin Museum aplikaciju besplatno možete preuzeti OVDE.

Moscow's Silver Age With the Tretyakov Gallery

Tretjakovska galerija je razvila informativnu i fascinantnu aplikaciju za šetnju Moskvom tokom njenog "srebrnog doba". Tura traje dva sata, a korisnici će pratiti stope umetnika tog perioda, Aleksandra Golovina. Turisti će prolaziti kroz različite delove grada i susretaće se sa veličanstvenim prizorima, pozorištima, muzejima i operama.

Tura počinje kod Metropol hotela, a završava se ispred Tretjakovske galerije. Tekstovi se čitaju na engleskom, a neophodno je prvo preuzeti IZI.travel aplikaciju OVDE.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: themoscowtimes.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA