Microsoft sprema misteriozni uređaj za 2016. godinu kojim bi mogao da ugrozi Apple i Samsung

Kris Kaposela, jedan od čelnika Microsofta, ukazao je na to da čuvena kompanija radi na novom uređaju koji bi mogao da bude poznat kao Surface Phone

  • 14

Microsoft bi sledeće godine mogao da poslednji put pokuša da ugrabi veći deo tržišta pametnih telefona, na kojem dominiraju Apple i Samsung. Naime, Kris Kaposela, jedan od čelnika pomenute kompanije, ukazao je na novi uređaj koji bi mogao da bude poznat kao Surface Phone.

Ovo je najjeftiniji Windows 10 telefon. Košta samo…

- Mislim da moramo naporno da radimo kako bi ljubitelji Applea zastali pre kupovine 17. iPhonea - rekao je Kaposela.

Ukoliko se Microsoft zaista ozbiljnije pozabavi stvaranjem novog telefona, ta odluka će doći u najbolje moguće vreme. Naime, iako Microsoft vlada na tržištu tableta i laptopova, ova američka kompanija ima samo tri odsto udela na tržištu smartfona.

Kaposela je objasnio da novi smartfon mora biti izgrađen u duhu uspešnog uređaja Surface koji je zapravo hibrid laptopa i tableta.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: klix.ba  Foto - Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kurator

    1. januar 2016 | 13:42

    Iphone možete baciti u smeće nikad to nije bio telefon,kad je previše hladno neradi, kad je previše vruće neradi,To znači da je za smeće,a kad onda radi.Najgluplji telefon na svijetu.

  • stvarno?

    31. decembar 2015 | 14:54

    Dok de nije pojavio iphone ja sam bio u braku sa nokiom. Sad da ostavim iphone je teshko. Morali bi da napravite neshto shto kupuje burek zamotan u novinu i da mi ujutru kuva rovita jaja od 3,15 min.

  • Dragan P.

    2. januar 2016 | 12:55

    Ja sam imao 3 Ajfona, (poslednji ajfon 6 smo svi radnici dobili za poklon od šefa radi dobre poslovne godine, prodao sam ga i kupio samsung) Sad sam vrlo zadovoljan sa Samsungom S6

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA