Microsoft predstavio News Pro, novu aplikaciju za čitanje vesti (FOTO)

News Pro kao izvor koristi Bing News, a ova aplikacija je posebna po tome što će vam vesti sugerisati na osnovu posla kojim se bavite

  • 0

Kompanija Microsoft objavila je News Pro aplkaciju za iOS uređaje. Ovoga puta, reč je o aplikaciji za čitanje i praćenje aktuelnih vesti, slično kao Flipboard ili Apple News.

Odmah instalirajte ovu aplikaciju i više se nikada nećete uspavati!

News Pro kao izvor koristi Bing News, a ova aplikacija je posebna po tome što će vam vesti sugerisati na osnovu posla kojim se bavite.

Prvi put nakon pokretanja aplikacije biće neophodno povezati Facebook ili Linkedin nalog kako bi ona mogla da dobije informacije o tome čime se tačno bavite.

Foto: Microsoft Foto: Microsoft

Još jedna od korisnih opcija ove aplikacije je "Speedy", mogućnost dobijanja vesti bez reklama, fotografija i drugih elemenata koji usporavaju učitavanje stranice.

Iz Microsofta ističu da će za biranje vesti koristiti i lična interesovanja korisnika. Div iz Redmonda je nedavno predstavio i specifičnu alarm aplikaciju koja koristi mašinsko učenje, a sve nove aplikacije dolaze iz projekta pod nazivom Microsoft's Garage.

News Pro možete preuzeti OVDE.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA