Želite da vam baterija traje duže? Odmah obrišite FACEBOOK APLIKACIJU

Naravno, brisanje aplikacije ne znači da u potpunosti treba da prestanete sa korišćenjem Facebooka na pametnom telefonu, jer i za to postoji veoma jednostavno rešenje

  • 6

Poznato je da Facebook-ova aplikacija na pametnim telefonima bateriju jako puno troši, ali je sada utvrđeno da njeno brisanje može sačuvati i 20 odsto baterije.

NE DRŽITE TELEFONE U DŽEPOVIMA: To će vam uništiti BATERIJU!

Naravno, ovo ne znači da u potpunosti treba da prestanete sa korišćenjem Facebooka, već umesto aplikacije društvenoj mreži možete pristupiti preko internet pretraživača.

Ne samo da će brisanje aplikacije smanjiti potrošnju baterije, već će ono osloboditi dosta memorije na telefonu (čak i više od 500 megabajta), ali će i ubrzati rad samog uređaja.

Nažalost, korišćenje Facebooka kroz pretraživač ima i svoje mane, pa će se tako notifikacije prikazivati samo kada se otvori sajt. Takođe, direktno objavljivanje fotografija iz galerije nije moguće, već je neophodno otvoriti sajt i kliknuti dugme "Post photos".

Pored ove, i Snapchat aplikacija je poznata kao ogroman potrošač baterije.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA