Facebook izbacuje IKONICU ZA PORUKE iz svoje aplikacije (VIDEO)

Ova velika promena pojaviće se u narednim nedeljama svim korisnicima Android i iOS uređaja

  • 8

Facebook je objavio da će uskoro iz svoje mobilne aplikacije izbaciti ikonicu za poruke koja se nalazila između zahteva za prijateljstvo i notifikacija, i umesto nje ubaciti ikonicu koja će omogućiti pretraživanje video-snimaka.

Facebook Messenger ima TAJNU opciju u kojoj se mogu kriti VAŽNE PORUKE!

Klikom na nju, korisnici će odmah dobiti pristup velikom broju klipova, među kojima će biti i oni koji se emituju uživo.

Ova velika promena pojaviće se u narednim nedeljama svim korisnicima Android i iOS uređaja, a kada se to desi, korisnici će do svojih poruka dolaziti kroz Facebook Messenger.

Facebook sve više pokušava da postane relevantno mesto za deljenje video-sadržaja, a s obzirom na YouTube, Periscope, Twitter i ostalu konkurenciju, ova promena mu u tome i te kako može pomoći.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: techcrunch.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko iz mase...

    6. april 2016 | 17:31

    Glupost. Ne koristim FB kao drugi, vec za komunikaciju kad nemam slobodne minute i poruke na mobu. Zasto izbacivati najbitnije kad moze ikonica da se doda pored postojece 3 osnovne?????? Ja aplikacije i mesindzer ne koristim, zatrpavaju memoriju telefona mnogo vise nego sto treba a i bespotrebno, i zato samo preko pretrazivaca ulazim na FB, a i nisam jedina osoba koja ovako funkcionise. Ja i pored ovoga necu dodavati aplikaciju FB-a a ni FB Messinger! Bas me briga! Meni je zivot van tih mreza, mogu i bez njih!

  • Xxx

    6. april 2016 | 23:59

    Meni poludi tel od mesendzera ne migu da kucam losa aplikacija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA