ZAKERBERG NEMA FACEBOOK KAO MI: Pogledajte njegovu specijalnu aplikaciju (VIDEO)

Njegova aplikacija se razlikuje u mnogim mogućnostima u odnosu na onu koja je javno dostupna

  • 1

Mark Zakerberg je prilikom predstavljanja Facebook Live-a, nove mogućnosti na čuvenoj društvenoj mreži, otkrio kako izgleda njegova Facebook aplikacija na iPhoneu, kao i šta sve može na njoj.

ZAPALIO INTERNET: Zakerberg se pojavio na predstavljanju novog Samsungovog telefona, a onda se desilo OVO!

Njegova aplikacija se razlikuje u mnogim mogućnostima u odnosu na onu koja je javno dostupna. Naziva se Facebook Yellow i namenjena je za internu upotrebu, ali otkriva šta bi korisnici mogli da dobiju u bliskoj budućnosti.

Tako u ovoj verziji Facebook aplikacije unutar "What's on your mind" menija postoje opcije za postavljanje GIF-ova, slideshowa, muzike i fotografija.

- Dizajnirali smo taj meni da bi inspirisao ljude i da bi aktivnosti na Facebooku bile što dinamičnije i zabavnije - rekao je portparol Facebooka za BusinessInsider.

Neke od tih mogućnosti postoje sada i u Messengeru, kao što je na primer postavljanje GIF-ova, ali nije ih moguće ubaciti jednim klikom. Iako sve ove opcije možda i neće biti dostupne u budućim verzijama, vidljivo je u kojem smeru kreće razvoj Facebook aplikacije.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA