NIJE FACEBOOK, A NI INSTAGRAM: Ova aplikacija je NAJPOPULARNIJA kod tinejdžera

Istraživanje je obavljeno na 6.500 tinejdžera, koji su na treće mesto po važnosti smestili Twitter, a tek na četvrtom Facebook

  • 0

Pre samo nekoliko meseci Instagram je bio najpopularnija aplikacija za tinejdžere u Americi, ali je sada ova društvena mreža svoje mesto morala da prepusti Snapchatu.

I PREKO OVE APLIKACIJE MOŽETE BESPLATNO DA TELEFONIRATE: Sad ćete sigurno instalirati Snapchat!

Aplikacija za deljenje poruka koje odmah nestaju je u najnovijem istraživanju "Piper Jaffray-a" najvažnija za 28 odsto tinejdžera, dok je jedan odsto manje i dalje sklono Instagramu.

Istraživanje je obavljeno na 6.500 tinejdžera, koji su na treće mesto po važnosti smestili Twitter koji je takođe zabeležio pad, dok je Facebooku porasla popularnost za dva odsto i sada se nalazi na četvrtom mestu.

Iako je između Snapchata i Instagrama samo jedan odsto razlike, ova promena je važna iz nekoliko razloga.

Naime, Instagram je bio na vrhu skoro dve godine, a prošlog proleća je čak 33 odsto tinejdžera mislilo da im je on najvažniji. U isto vreme je samo 13 odsto tinejdžera na prvom mestu imalo Snapchat.

Inače, Facebook je 2012. godine kupio Instagram za milijardu dolara, a čak tri su nudili godinu dana kasnije za Snapchat, ali su ih oni odbili i nastavili sa razvijanjem platforme.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA