Ovo je NAJTANJI laptop NA SVETU, a tek da vidite šta sve može (FOTO) (VIDEO)

- HP Spectre je najtanji laptop na svetu i za razliku od većine drugih supertankih PC računara na tržištu, ovaj model ne pravi kompromise po pitanju snage ili drugih karakteristika - rekao je Luj Perin, direktor Potrošačkih proizvoda u diviziji Personalnih sistema kompanije HP za EMEA region

  • 5

Kompanija HP je podigla lestvicu u segmentu premijum računara predstavivši novi model HP Spectre, koji je ujedno i najtanji laptop na svetu.

Ovaj telefon može da se pretvori u laptop i desktop odjednom. Pogledajte kako!

- HP Spectre je najtanji laptop na svetu i za razliku od većine drugih supertankih PC računara na tržištu, ovaj model  ne pravi kompromise po pitanju snage ili drugih karakteristika. Uparivanjem prekrasnog ekrana veoma tankog okvira i Intel Core procesora sa Bang & Olufsen zvukom i veoma privlačnim i tankim dizajnom, HP-ovi neverovatni inženjeri su dostigli novi standard sa potpuno novim Spectre modelom - rekao je Luj Perin, direktor Potrošačkih proizvoda u diviziji Personalnih sistema kompanije HP za EMEA region.

Donji deo računara, izrađen od ugljeničnih vlakana, čini da računar bude veoma otporan i lagan, pa tako ukupna masa laptopa iznosi samo 1,1 kilograma.

Full HD IPS ekran veoma tankog okvira sa Corning Gorilla zaštitom pruža vrhunski osećaj prilikom rada sa slikama, usavršavanja prezentacija ili gledanja filmova.

Foto: Promo Foto: Promo

Inovativna hibridna baterija podeljena u dva tanka dela pruža isti kapacitet kao jedna baterija dajući autonomiju od 9,5 sati rada na najtanjem laptopu na svetu.

Šesta generacija Intel Core i5 i i7 procesora i super brzi PCIe SSD kapaciteta do 512GB upareni su sa do 8GB sistemske memorije kako bi se dobile najbolje performanse. Ugrađen je i Intel-ov hiperbarični sistem hlađenja koji hladi čak i ovako moćne procesore, u malom pakovanju.

HP Spectre Pro 13

Direktorima i profesionalcima u pokretu, HP će ponuditi HP SpectrePro 13 G1 sa Windows 10 Pro operativnim sistemom.

Ovo je ne samo moderan uređaj koji možete koristiti za ličnu i poslovnu upotrebu, već  ima snagu i druge performanse da „preživite“ dane kada ste zatrpani poslom.

Foto: Promo Foto: Promo

 Uz HP Care Pack opcije, HP Spectre Pro nudi i servise prilagođene poslovnom okruženju. Korporativni korisnici mogu da biraju između HP Configuration, HP Deployment i HP Custom poslovnih paketa, koji stvaraju personalizovano IT okruženje i skraćuju vreme podešavanja.

SMB korisnici mogu da odaberu „Helpdeskby HP Care“ servis koji pruža usluge na svetskom nivou. HP Subscription pretplatni servis uključuje proizvode i usluge po fiksnoj mesečnoj ceni kako bi bio omogućen stalni protok novca kroz mesečni program naplate.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA