JOŠ SAMO MALO: World of Warcraft: Legion stiže 30. avgusta (VIDEO)

Ne bi trebalo da čudi što je dan izlaska rezervisan za kraj leta, jer je to uglavnom vreme kada se gejmerske grupe, na koje WoW najviše cilja, vraćaju s godišnjih odmora

  • 1

World of Warcraf: Legion, nova ekspanzija za najpopularniji MMORPG na svetu, pojaviće se 30. avgusta, potvrdila je kompanija Blizzard koja stoji iza ovog naslova.

WORLD OF WARCRAFT LEGION STIŽE NA LETO: Pogledajte prvi trejler i sve novitete!

Ne bi trebalo da čudi što je dan izlaska rezervisan za kraj leta, jer je to uglavnom vreme kada se gejmerske grupe, na koje WoW najviše cilja, vraćaju s godišnjih odmora.

Nova ekspanzija podići će maskimalni nivo na 110, tu je i novi kontinent The Broken Isles, a promenjen je i PvP honor sistem. Takođe, Legion će doneti i nova legendarna oružja, ali i novu klasu Demon Hunter.

Minimalne sistemske zahteve za World of Warcraft: Legion pogledajte OVDE.

Mnogi fanovi WoW-a ovu ekspanziju smatraju Blizzardovom poslednjom šansom da se iskupi za neke promašaje Mists of Pandaria-e i potpuni fijasko Warlords of Draenora, koji su doveli do toga da ukupan broj pretplatnika padne na najnižu tačku još od originalnog World of Warcrafta.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA