PROVERITE ODMAH SVOJ WHATSAPP: Ako vam je stigla pozivnica za WhatsApp gold, OBRIŠITE JE

Reklama koja stiže na telefone korisnika (preko aplikacije, interneta ili u emailu) pokušava da navede korisnike WhatsAppa da preuzmu poboljšanu verziju WhatsApp Gold, a reč je o velikoj prevari

  • 0

Veliki broj korisnika WhatsApp-a prijavio je da im je na mobilni telefon stigla pozivnica da se prebace na poboljšanu verziju ove aplikacije, a ako ste je i vi slučajno dobili, odmah je obrišite jer je reč o prevari.

OD SADA ĆEMO SVI "VISITI" NA WHATSAPPU: Pogledajte kako da koristite video-pozive!

Reklama koja stiže na telefone korisnika (preko aplikacije, interneta ili u emailu) pokušava da navede korisnike WhatsAppa da preuzmu poboljšanu verziju WhatsApp Gold.

Ova poboljšana verzija navodno obuhvata veliki broj naprednih funkcija kao što su video pozivi, brisanje poruka koje ste greškom poslali i mogućnost slanja više od 100 slika odjednom.

- Konačno je procurela tajna WhatsAppp Gold verzija koju su koristile samo poznate ličnosti, a sada i vi možete da je koristite - stoji u u lažnoj poruci.

Korisnici potom treba da kliknu na link ispod poruke kako bi preuzeli poboljšanu verziju, ali je sajt na koji ih link odvede prepun malicioznih virusa.

Ako kojim slučajem dobijete ovakvu poruku, odmah je obrišite.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA