OVO JE NAJJAČI SAMSUNGOV TELEFON: Ni udarci, ni voda, ni prašina mu NE MOGU NIŠTA (FOTO) (VIDEO)

Reč je o telefonu koji nosi naziv Galaxy S7 Active, a u pitanju poboljšana verzija ovogodišnjeg flegšip modela Galaxy S7

  • 5

Kompanija Samsung zvanično je predstavila svoj najjači pametni telefon. U pitanju je poboljšana verzija aktuelnog Galaxy S7 telefona koji u nazivu sada ima dodatu reč "Active", koja označava da je otporan na udarce, prašinu i vodu.

SAMSUNG SPREMA SAVITLJIVE TELEFONE: Evo kada ćete moći da ih kupite!

Galaxy S7 Active dolazi za 5,1-inčnim QHD ekranom, a pod vodom dubine od 1,5 metara može da izdrži i do 30 minuta.

Dizajn telefona je promenjen u odnosu na originalni model, pa on ima gumirane ivice i jače kućište, kao i fizičke tastere koji se nalaze  ispod ekrana.

S7 Active je dostupan i u različitim bojama kao što su "Sandy Gold" i "Titanium Gray", a tu je i model išaran vojničkim šarama.

Najjači Samsungov telefon dolazi i sa većom baterijom od 4.000 mAh, a tu je naravno i podrška za brzo i bežično punjenje.

Printskrin: Youtube/AT&T Printskrin: Youtube/AT&T

Za razliku od Galaxy S6 Active modela koji nije imao skener za otisak prsta, ovogodišnji model je tu grešku ispravio, pa se na "home" tasteru nalazi ultra-brzi skener koji smo imali prilike da vidimo na S7 i S7 Edge modelima.

Samsung je sa Galaxy S7 Active modelom uradio odličnu stvar, jer je kompletan hardver isti kao na originalu, pa nije bilo kompromisa između brzine i izdržljivosti.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA