≫ 

DAN DIPLOME 2016: Uspešan završetak školovanja još jedne generacije ITHS škole (FOTO)

Od osmoro učenika koji su bili u konkurenciji za dobijanje najvećeg priznanja, zlatnu medalju i prizanje đaka generacije dobio je Mateja Jovanović. On je ujedno i jedini nosilac Vukove diplome u ovoj generaciji maturanata, sa ostvarenim uspehom 5.00 na kraju svake školske godine

  • 0

Druga generacija učenika Srednje škole za informacione tehnologije ITHS sa uspehom je završila četvorogodišnje školovanje. Tim povodom je u kompaniji Comtrade upriličena svečanost "Dan diplome 2016" , na kojoj su maturantima uručene diplome, zahvalnice i posebne nagrade najboljim učenicima.

ITHS ŠKOLA SVEČANO DOČEKALA PETU GENERACIJU SREDNJOŠKOLACA: Više od 100 učenika ima priliku za najbolje srednje obrazovanje! (FOTO) (VIDEO)

Maturantima, profesorima, roditeljima i prijateljima škole se prvo obratio Srećko Miodragović, savetnik predsednika kompanije Comtrade.

- Ovo poglavlje ste završili uspešno, ali čeka vas još jedno, veoma bitno poglavlje u životu, a to je nastavak školovanja. Većina vas će nastaviti da studira informacione tehnologije u našoj školi, neki čak i u inostranstvu. Svesni smo činjenice da sve školske institucije, na svetskom nivou, još uvek ne uspevaju da "proizvedu" dovoljan broj IT stručnjaka koliko svetske kompanije imaju potrebe za njima. Siguran sam da ste odabrali pravo zanimanje i očekujem da će mnogi od vas napraviti zavidne karijere, postati uspešni menadžeri, neki od vas možda i vlasnici svojih firmi. Mi ćemo nastaviti da sarađujemo, ako ne kao kolege ovde u Comtrade-u, onda na neki drugi način, saradnjom između vaše i naše kompanije - rekao je Miodragović, istakavši da je ovo bila jedna izuzetna generacija, kako učenika, tako i roditelja, koji su svojom aktivnošću doprineli uspehu cele generacije.

VEC_1749

Svim prisutnim gostima potom se obratio i direktor škole, dr Bojan Ristić.

DODELA DIPLOMA ZA PAMĆENJE: Prva generacija maturanata ITHS škole obeležila uspešan završetak! (FOTO) (VIDEO)

- Bez obzira da li ćete otići put daljeg obrazovanja ili ćete odmah uskočiti u neki biznis, želja nam je da u budućnosti možemo da se pozovemo na vaš uspeh i sa ponosom kažemo da ste bili učenici naše škole - rekao je direktor Ristić.

VEC_1769

Nakon toga, generaciji učenika upisanoj 2012. godine uručene su zaslužene diplome i nagrade.

VEC_1805

U ovoj školskoj godini, 19 učenika ITHS-a ostvarilo je odličan uspeh, i njima su uručeni vaučeri za kupovinu knjiga i pohvalnice.

POLAZNICI ITHS ŠKOLE DOBILI POKLONE: Najbolji srpski tablet u rukama budućih genijalaca! (FOTO)

Telegraf Telegraf

Takođe, na dodeli diploma, učenici su nagrađeni za posebne oblasti u kojima su se istakli, a proglašen je i đak generacije. Od osmoro učenika koji su bili u konkurenciji za dobijanje najvećeg priznanja, stručna komisija je zlatnu medalju i prizanje đaka generacije dodelila Mateji Jovanoviću. On je ujedno i jedini nosilac Vukove diplome u ovoj generaciji maturanata, sa ostvarenim uspehom 5.00 na kraju svake školske godine.

Telegraf Telegraf

Nakon uručenja diploma, za sve prisutne goste upriličen je vatromet uz tradicionalno bacanje maturskih kapa.

Telegraf Telegraf
Telegraf Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA