Evo kako da zaradite PARE hvatajući POKEMONE (VIDEO)

Pojedini igrači koji su svoje naloge "nabildovali" do zavidnog nivoa počeli su da ih nude onima koji su manje uspešni ili jednostavno lenji

  • 1

S obzirom na veliku popularnost koju je igrica Pokemon Go stekla za nekoliko nedelja, bilo je samo pitanje vremena kada će neko početi sa prodajom svojih naloga na eBay-u. Naime, sada se pojavila informacija da je jedan gejmer uspeo da svoj nalog proda za skoro 9.000 evra.

OTKRIVAMO TRIKOVE: Evo kako da uhvatite sve POKEMONE!

Pojedini igrači koji su svoje naloge "nabildovali" do zavidnog nivoa počeli su da ih nude onima koji su manje uspešni ili jednostavno lenji.

Priznaćete da uopšte nije reč o lošoj zaradi za par dana igranja igrice na mobilnom telefonu, a vest je mnoge nagnala da dvaput razmisle o tome jesu li zaista baš toliko ludi oni koji po čitav dan hvataju Pikačua i ostale digitalne likove.

Podsetimo, nakon povećanja od 9,3 procenta, nakon objave igre prošle nedelje, akcije japanske kompanije su porasle još 24,52 procenta u ponedeljak, na ukupno 193 dolara (ovo je najveći jednodevni rast, još od 1983. godine). Sve ovo je dodalo 7,5 milijardi dolara na tržišnu vrednost kompanije.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Bilo kako bilo, ukoliko igrate Pokemon Go ili tek nameravate da počnete, cilj je naprosto svog pokemon trenera napraviti što snažnijim.

Na YouTubeu postoji jako puno saveta kako se to može postići (tražite Pokemon Go Tips and Tricks), a mi ćemo vam za kraj reći da je gejmer iz Brajtona pomenuti novac zaradio tako što je prodao pokemon trenera koji je bio na 23. nivou.  

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA