Evo kada stiže novi iPhone (FOTO)

Tačan datum pojavljivanja novog iPhone-a otkrio je čuveni tviteraš Evan Bles, poznatiji kao @evleaks

  • 0

Prema informacijama koje je otkrio čuveni tviteraš Evan Bles, poznatiji kao @evleaks, kompanija Apple će novi iPhone predstaviti 12. septembra ove godine.

PROCUREO PRVI VIDEO NOVOG IPHONE-A: Da li vam se dopada?

Prethodni model, iPhone 6S, Apple je predstavio 9. septembra 2015. godine, pa je vrlo verovatno da će ovogodišnji telefon biti predstavljen u istom periodu.

Bles u svom tvitu novi iPhone nije nazvao iPhone 7, već je samo stavio iPhone 2016, što može značiti da će Apple odustati od dosadašnjeg imenovanja svojih uređaja.

Prema dosadašnjim glasinama, novi iPhone neće doneti neke revolucionarne promene, kao što se to očekuje od modela koji predstavlja početak nove generacije. Ako se glasine ispostave kao tačne, ovogodišnji iPhone će imati sličan dizajn kao i iPhone 6, odnosno 6S.

Ostale glasine spominju da će novi iPhone imati redizajnirane linije antena i dual-kameru na Plus modelu. Takođe, očekuje se i nova crna boja kućišta, kao i uklanjanje 3,5mm ulaza za slušalice.

Foto: nowhereelse.fr Foto: nowhereelse.fr

Naravno, ovogodišnji model dolaziće sa više RAM memorije, bržim procesorom, a po prvi put u istoriji početni model imaće 32 GB memorije za skladištenje podataka koja će ići čak do 256 GB, što je duplo više nego dosadašnji modeli.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA