WOW LEGION JE KONAČNO STIGAO: U Beogradu obeležena nova invazija na Azeroth (VIDEO)

Povratak Burning Legion demona i nove opasnosti po Azeroth obeležen je u Srbiji ponoćnom prodajom na kojoj se okupilo na desetine najvernijih fanova ove najpopularnije MMORPG video-igrice

  • 2

Legion, šesta ekspanzija za čuveni World of Warcraft, konačno je ugledala svetlost dana. Tačno u ponoć 30. avgusta, na stotine hiljada gejmera širom sveta pohrlilo je u istraživanje novog kontinenta pod nazivom Broken Isles i podizanje svojih heroja na maksimalni nivo (level) koji je, sa 100, povećan na 110.

WORLD OF WARCRAFT LEGION STIŽE U SEPTEMBRU: Evo kakav vam PC treba da biste ga igrali!

Povratak Burning Legion demona i nove opasnosti po Azeroth obeležen je u Srbiji ponoćnom prodajom na kojoj se okupilo na desetine najvernijih fanova ove najpopularnije MMORPG video-igrice. Žurka u organizaciji ComputerLand Games-a počela je već u 22 sata, a na njoj su gejmeri imali priliku da se druže sa poznatim junacima WoW-a, fotografišu, tetoviraju, osvoje vredne nagrade, kao i da među prvima kući ponesu novu ekspanziju.

Foto: Promo Foto: Promo

WoW Legion donosi pregršt novina, među kojima je najveća nova "hero" klasa Demon Hunter, koja počinje na visokom 98. levelu. Demon Hunteri su sledbenici čuvenog Ilidiana Stormragea, pa će svi fanovi upoznati sa pričom Warcrafta sigurno uživati igrajući u njihovoj ulozi.

Pogledajte šta sve donosi WoW Legion:

Kao što smo već pomenuli, maksimalni nivo je sada podignut na 110, a tu je i čitav novi kontinent Broken Isles za istraživanje sa stotinama novih zadataka, dungeona i raidova.

Foto: Promo Foto: Promo

Velika promena su takozvana "Class Hall" mesta na kojima će svaka klasa dobijati zadatke i "artefact" oružja koja će dolaziti sa sopstvenim skilovima i mogućnošću nadogradnje. Svaka klasa imaće na raspolaganju nekoliko oružja u zavisnosti od talenata i uloge (tank, DPS, healer) koju njihov avatar ima.

Foto: Promo Foto: Promo

I ljubitelji PVP-a će uživati u Legionu sa promenjenim Honor sistemom koji donosi nove talente koji se mogu koristiti u Battleground-ovima.

Foto: Promo Foto: Promo

Warlords of Draenor je po mišljenju mnogih gejmera bio potpuni fijasko, a kompanija Blizzard je sa Legion ekspanzijom na samom početku krenula dobrim stopama ka iskupljenju.

Pogledajte zvanični trejler za WoW Legion:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA