STIŽE NOVI PAINT I MNOGO JE MOĆAN: Pogledajte kako će izgledati i šta ćete sve moći da radite (VIDEO)

Informacije o novoj verziji Painta pojavila su se samo nekoliko sati pre nego što je Microsoft zvanično potvrdio da će krajem ovog meseca održati specijalni događaj u Njujorku na kojem će predstaviti nove Surface uređaje

  • 0

Kompanija Microsoft sprema novu verziju svog Paint programa za crtanje koji će uskoro biti dostupan na Windows 10 uređajima.

PROMENIO SE WINDOWS 10: Pogledajte šta je novo!

Činjenica je da Microsoft ovu aplikaciju nije preterano menjao poslednjih nekoliko godina, pa će dizajn novog Painta biti drugačiji.

Ovaj program će u sebi imati sve dobro poznate funkcije na koje smo navikli, ali će Microsoft dodati i podršku za 3D objekte, što je savršeni dodatak za HoloLens. To znači da će korisnici Painta moći da kreiraju 3D objekte i slobodno ih obeležavaju.

Div iz Redmonda je spremio različite markere i crtačke alate za novu verziju Painta kako bi korisnici direktno mogli da ih koriste na 3D objektima.

Informacije o novoj verziji Painta pojavila su se samo nekoliko sati pre nego što je Microsoft zvanično potvrdio da će krajem ovog meseca održati specijalni događaj u Njujorku na kojem će predstaviti nove Surface uređaje, a spekuliše se da bi mogao i da se pojavi "all-in-one" desktop PC.

Već neko vreme je poznato da Microsoft pokušava da poboljša korišćenje stylusa (olovčice) i  touchscreena na desktop računarima, pa će mu novi Paint u toj nameri sigurno pomoći.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA