DOGODINE IPAK STIŽE NOVI GALAXY NOTE: Samsung ne odustaje od proizvodnje ovih telefona

Samsung je potvrdio kako iduće godine na tržištu možemo očekivati i Galaxy S8 i Galaxy Note 8

  • 9

Južnokorejska kompanija Samsung potvrdila je da su informacije o gašenju Note serije uređaja, nakon ovogodišnjeg problema sa baterijama koji je izazivao eksplozije širom sveta, ipak preuranjene i netačne.

Eksplozije Galaxy Note 7 Samsung će koštati 5,3 MILIJARDE DOLARA!

U službenoj objavi navodi se kako će vlasnici Galaxy Note 7 uređaja u Južnoj Koreji osim mogućnosti kupovine aktuelnih Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge po upola nižoj ceni, imati i mogućnost zamene tih uređaja novim Galaxy S8 i Galaxy Note 8 uređajima kada se pojave na tržištu tokom iduće godine.

Za takve korisnike, Galaxy S8 i Galaxy Note 8 biće dostupni po posebnoj ceni. Naime, plaćaće se samo razlika u ceni između one plaćene za ovogodišnje Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge uređaje i pune tržišne cene budućih Galaxy S8 i Galaxy Note 8.

Dakle, Samsung je potvrdio kako iduće godine na tržištu možemo očekivati i Galaxy S8 i Galaxy Note 8, ali za sada nije naveo hoće li posebne pogodnosti koje važe za vlasnike Galaxy Note 7 uređaja u matičnoj Južnoj Koreji biti proširene i na vlasnike istih uređaja u ostalim zemljama sveta.

(Telegraf.rs / Izvor: bug.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The Spatula

    25. oktobar 2016 | 19:00

    Koristio svaki Note,a trenutno koristim Note5. Da mogu da kupim sedmicu preko operatera, iz momenta bih je kupio iako ima problem. Ne vidim razlog zasto bi gasili nesto tako vredno. Svi oni koji su koristili Note, kupice ga opet. Tel je za klasu ispred ostalih.

  • Григорий Александрович Потемкин

    25. oktobar 2016 | 17:34

    Pa zašto bi odustali od nečeg toliko tehnološki naprednog da drugi mogu samo da sanjaju o tom. Ovaj peh sa Note 7 je prenaduvan od strane zavidnih amerikanaca jer njihova suplja kutija zvana iphone ne može da mu pridje ni blizu.

  • Apl

    25. oktobar 2016 | 17:46

    E to je ozbiljna firma verna potrosacima i fanovima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA