PES2013: Pogledajte šta donosi najpopularnija fudbalska igrica na svetu (VIDEO)

Objavljena lista noviteta koje će ovaj naslov imati, među kojima su karakteristični potezi pedeset najvećih fudbalera sveta, PES FullControl...

  • 2

Kompanija "Konami Digital Entertainment" objavila je nove detalje o njihovom najnovijem izdanju Pro Evolution Soccer 2013, fokusirajući se na kontrole, AI i način igre.

Realizam u ovoj igri, kako kažu iz ove kompanije, su karakteristični potezi pedeset najvećih fudbalera sveta, oponašanje njihovih kretnji i trčanja sa loptom i bez nje.

Jedna od karakteristika ove fudbalske igrice je PES FullControl (PES FC) sistem, koji omogućava igračima da odaberu kako će primiti loptu ili kako će krenuti ka njoj i totalno manualno dodavanje i šutiranje. Takođe PES FC će poboljšati kontrolu i driblanje.

Igrački ID dozvoljava da opskrbite poznate igrače sa specijalizovanim AI skriptama, koje im dozvoljavaju da se ponašaju kao njihovi pandani u pravom životu. Ova kompanija je obećala da će izbaciti neke "bagove" iz prethodnog dela kao što su, na primer, sporo reagovanje AI-a na izgubljenu loptu.

Objavljena je i lista nekih noviteta koje će ovaj naslov imati:

Performance Training: Treninzi su popularni deo PES serije i od vitalnog su značaja pri savladavanju novih kontrola.

Football Life: Uveden u PES 2012 i poseduje niz izmena i dopuna u PES 2013 .. U novom delu igrači će pronaći nove načine za jačanje timskog učinka od zarađivanja novca za dodavanje posebnih trenera da rade na slabostima tima, dok su transferi još otvoreniji sa jasnijim razlozima zbog kojih su pregovori u zastoju. U Become a Legend modu igraču su date povratne informacije o tome kako on treba da se poboljša da bi ušao u prvi tim.

Online: Master League Online će uvesti novi sistem rankiranja koji se zove Rival Ranking. Online strana ove igre biće podeljena u preko 240 gradova širom sveta, i biće prikazano koji su od lokalnih igrača online u tom trenutku.

U video klipu ispod možete pogledati kako to izgleda i u igri

(Telegraf.rs/izvor: NoveIgrice.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ilija

    9. jun 2012 | 12:42

    a da li ce konacno napraviti prave transfer pregovore u fl? tako da ako recimo igrac nece da predje u klub zato jer ne zeli da se bori za mesto u timu, mozemo da mu ponudimo to mesto startera, a desava se cesto...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA