Svečana dodela stipendija osobama sa invaliditetom u Skupštini grada

Ova dodela biće održana u utorak, 22. novembra, u svečanoj sali Skupštine grada s početkom od 12h, u organizaciji kompanije LINK group

  • 0

Da postoji nada za bolje sutra pokazuje svečana dodela stipendija za školovanje na obrazovnim ustanovama ITAcademy i BusinessAcademy osobama sa invaliditetom. Ova dodela biće održana u utorak, 22. novembra, u svečanoj sali Skupštine grada s početkom od 12h, u organizaciji kompanije LINK group, osnivača ovih institucija, a uz podršku Olimpijskog komiteta Srbije i Grada Beograda.

Događaj će otvoriti Đorđe Višacki, generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije. Vredne stipendije biće uručene stipendistima izabranim na konkursu, a posebnu priliku da se besplatno školuje na cenjenim ustanovama ITAcademy ili BusinessAcademy dobiće i jedan paraolimpijac.

Prisutni će imati priliku da čuju utiske ranijih polaznika pomenutih institucija, kao i da učestvuju u druženju i razmeni saveta s istaknutim stručnjacima iz različitih oblasti poslovanja.

Savremene, profitabilne veštine dostupne svima

Podsećamo, kompanija LINK group je ranije raspisala internacionalni konkurs za stipendije u vrednosti od 40.000 evra za besplatno školovanje na nekom od programa na ITAcademy i BusinessAcademy.

Ukupno 20 polaznika, izabranih stipendista, među kojima je 8 iz Srbije, u narednih 12 meseci imaće priliku da besplatno steknu znanja i sertifikate iz oblasti programiranja, grafičkog i web dizajna, elektronskog poslovanja, preduzetništva, HR menadžmenta i drugih izuzetno traženih i plaćenih veština.

Želimo im uspešan nastavak karijere i srećnu budućnost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA