Ufilmaj se uz Magic Box: Najveći online bioskop od sada na dlanu! (VIDEO)

Bogata baza horor filmova nudi vam veliki broj naslova koji će vam zalediti krv i prirediti nezaboravan adrenalinski rolerkoster

  • 0

Svi vaši filmski snovi postaće stvarnost pomoću samo dva klika uz Magic Box, online platformu za gledanje filmova na zahtev, koja vam omogućuje da gledate najnovije igrane, dokumentarne i animirane filmove iz celog sveta, na pametnom telefonu, tabletu ili računaru, bilo gde i sa bilo kim. Zavirite u Magic Box i doživite najuzbudljivije trenutke uz napete trilere, otpočnite borbu protiv zla rame uz rame sa omiljenim herojima, nasmejte se do suza uz urnebesne komedije i budite među prvima koji će pogledati najnovije filmove, svega 3-4 nedelje nakon bioskopske premijere.

 

Magic Box platformu moguće je koristiti kao besplatnu aplikaciju na svim uređajima, a kompletan sadržaj možete gledati i na većem ekranu, putem veb stranice www.magicbox.rs. Više od 1000 naslova, od holivudskih i filmova sa repertoara najvećih evropskih festivala (Kan, Venecija, Berlin, Fest), preko dokumentaraca, pa sve do animiranih filmova. Svi naslovi podeljeni su po žanrovima, kao i po kategorijama TOP 10, Najnovije, Najgledanije i Uskoro, kako biste što brže i lakše našli ono što tražite. Filmove koji vam se posebno dopadnu i želite ponovo da ih odgledate, možete dodati u kategoriju Omiljeno i pronaći ih ponovo samo jednim klikom. Svi filmovi i serije su sa prevodom, dok su animirani filmovi sinhronizovani, kako bi mališani neometano mogli da uživaju u crtanim junacima. Važno je napomenuti i da je većina sadržaja u HD rezoluciji, kao i da je za gledanje dovoljna minimalna brzina interneta.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Pretplatite se na neki od atraktivnih Magic Box paketa, poput paketa sa komedijama ili horor filmovima, i uživajte mesec dana u najsmešnijim i najuzbudljivijim trenucima za samo 299 dinara. Sigurno i bezbedno, otvaranjem samo jednog naloga možete gledati sadržaje na čak pet uređaja. Pored pretplate, sadržaje možete i iznajmiti na 48 sati i pogledati ih koliko god puta želite, a više od 200 naslova je potpuno besplatno. Svi vaši omiljeni junaci sada su udaljeni samo nekoliko klikova od vas!

 

 

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA