13

TESLA TV ODUVAO KONKURENCIJU: Ovi televizori su najveći hit u 2016. godini! (FOTO)

Najbolji odnos cene i kvaliteta je ono po čemu su ovi uređaji postali prepoznatljivi među kupcima u našoj zemlji, ali i po tome što se gotovo uopšte ne kvare

Tesla Televizori
Foto:tesla.info

Tesla brend kompanije Comtrade za kratko vreme pobrao je sve simpatije korisnika u regionu, a pored pametnih telefona i tableta, konkurenciju su pobedili i Tesla televizori. Naime, Tesla televizori su u Srbiji u 2016. godini imali konstantno najveći rast prodaje, a jagma za njima ne prestaje ni u 2017.

NOVI TESLA SMARTFON JE STIGAO: Jeftin, brz i pouzdan telefon je već u prodavnicama!

Odnos cene i kvaliteta je ono po čemu su ovi uređaji postali prepoznatljivi među kupcima u našoj zemlji,  ali i po tome što se gotovo uopšte ne kvare.

Foto: Promo

Foto: Promo

Do sada je predstavljeno 13 različitih modela Tesla televizora, različitih dijagonala ekrana, specifikacija, rezolucije, a u 2017. očekuju se novi modeli, koji će biti ispred konkurencije u kvalitetu, a više nego povoljni kada su u pitanju cene. Širok asortiman televizora garantuje da će svako pronaći uređaj po svojoj meri i potrebama.

Pored standardnih LED televizora HD i Full HD rezolcuije, od kompanije Comtrade uskoro možemo očekivati i pametne (smart) televizore, ali i modele sa ekranima u 4K (UHD) rezoluciji. Smart televizori korisnicima nude mogućnost pretraživanja interneta i instaliranja najrazličitijih aplikacija, a 4K rezolucija garantuje najveći mogući kvalitet slike današnjice.

Foto: Promo

Foto: Promo

Pored odličnog odnosa kvaliteta i cene, Tesla televizore krase i:

– Vrhunski dizajn sa tankim okvirima

– Direct LED tehnologija za još kvalitetniju sliku

– Dolby podrška i izuzetan zvuk

– DVB-T2/C tjuner za digitalni signal, a većina modela ima i S2 za prijem satelitskih kanala

– Konekcije za sve prilike

– Jednostavnost upotrebe.

Foto: Promo

Foto: Promo

Tesla televizori jednostavni su za osnovna podešavanja i svakodnevnu upotrebu, a više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu www.tesla.info.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Comtrade, Televizor, Televizori, Tesla TV
Popularni komentari
 • M
  Mihailo Jevtić

  Odlični uređaji.
  Njihova kompanija predstavlja sve što je dobro u Srbiji.

 • P
  Pera

  Koristim tesla serija 3 tv izuzetan je za svaku pohvalu samo napred bolje naša kompanija da uzima pare i tim parama da plaća naše radnike.

 • D
  Danga

  Jeli ovo domaći proizvod gde se proizvodi i kolika je cena. Pozdrav

foto dana

video dana