≫ 

TESLA TV ODUVAO KONKURENCIJU: Ovi televizori su najveći hit u 2016. godini! (FOTO)

Najbolji odnos cene i kvaliteta je ono po čemu su ovi uređaji postali prepoznatljivi među kupcima u našoj zemlji, ali i po tome što se gotovo uopšte ne kvare

  • 13

Tesla brend kompanije Comtrade za kratko vreme pobrao je sve simpatije korisnika u regionu, a pored pametnih telefona i tableta, konkurenciju su pobedili i Tesla televizori. Naime, Tesla televizori su u Srbiji u 2016. godini imali konstantno najveći rast prodaje, a jagma za njima ne prestaje ni u 2017.

NOVI TESLA SMARTFON JE STIGAO: Jeftin, brz i pouzdan telefon je već u prodavnicama!

Odnos cene i kvaliteta je ono po čemu su ovi uređaji postali prepoznatljivi među kupcima u našoj zemlji,  ali i po tome što se gotovo uopšte ne kvare.

Foto: Promo Foto: Promo

Do sada je predstavljeno 13 različitih modela Tesla televizora, različitih dijagonala ekrana, specifikacija, rezolucije, a u 2017. očekuju se novi modeli, koji će biti ispred konkurencije u kvalitetu, a više nego povoljni kada su u pitanju cene. Širok asortiman televizora garantuje da će svako pronaći uređaj po svojoj meri i potrebama.

Pored standardnih LED televizora HD i Full HD rezolcuije, od kompanije Comtrade uskoro možemo očekivati i pametne (smart) televizore, ali i modele sa ekranima u 4K (UHD) rezoluciji. Smart televizori korisnicima nude mogućnost pretraživanja interneta i instaliranja najrazličitijih aplikacija, a 4K rezolucija garantuje najveći mogući kvalitet slike današnjice.

Foto: Promo Foto: Promo

Pored odličnog odnosa kvaliteta i cene, Tesla televizore krase i:

- Vrhunski dizajn sa tankim okvirima

- Direct LED tehnologija za još kvalitetniju sliku

- Dolby podrška i izuzetan zvuk

- DVB-T2/C tjuner za digitalni signal, a većina modela ima i S2 za prijem satelitskih kanala

– Konekcije za sve prilike

- Jednostavnost upotrebe.

Foto: Promo Foto: Promo

Tesla televizori jednostavni su za osnovna podešavanja i svakodnevnu upotrebu, a više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu www.tesla.info.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailo Jevtić

    11. januar 2017 | 18:56

    Odlični uređaji. Njihova kompanija predstavlja sve što je dobro u Srbiji.

  • Pera

    11. januar 2017 | 20:08

    Koristim tesla serija 3 tv izuzetan je za svaku pohvalu samo napred bolje naša kompanija da uzima pare i tim parama da plaća naše radnike.

  • Danga

    11. januar 2017 | 18:46

    Jeli ovo domaći proizvod gde se proizvodi i kolika je cena. Pozdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA