≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

SAMO NEKOLIKO MINUTA DO ORGAZMA: 4 aplikacije koje služe samo za seks (FOTO) (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pomoću aplikacija u nastavku možete pronaći srodnu dušu, ali i za nekoliko minuta doći do seksa

  • 1

Aplikacije za upoznavanje su postale veoma popularne zato što pomoću njih ljudi mogu da pronađu dejtove, ali i seks. Na marketima postoji gomila različitih aplikacija za upoznavanje, a ukoliko želite da brzo pronađete seks u vašoj okolini, u nastavku vam predstavljamo one koje su najvrednije vaše pažnje.

Tinder

Tinder je prvenstveno namenjen za zabavu.

Korisnici na osnovu fotografija procenjuju da li im se osoba sviđa ili ne. Na osnovu lokacije prikazaće se osobe koje su vam najbliže, a na vama je da fotografiju pomerite u levo ili desno, u zavisnosti da li vam se neko sviđa ili ne. Ukoliko osoba koja vam se svidela odgovori potvrdno, dopisivanje može da počne, a sve ostalo je na vama.

Tinder je dostupan samo kao aplikacija za pametne telefone.

Badoo

Foto: play.google.com Foto: play.google.com

Badoo je u našoj zemlji možda i popularniji od Tindera jer podseća na pravu društvenu mrežu. U aplikaciji su izlistane osobe koje isto koriste Badoo, a koji se nalaze u vašoj neposrednoj okolini. Razgovor je moguće započeti sa bilo kim i nije potrebno prethodno "mečovanje" kao na Tinderu.

Ukoliko vam se neko svidi, toj osobi možete poslati i lajk pa čekati da vidite da li će uzvratiti. Pored aplikacija za pametne telefone, Badoo poseduje i desktop sajt.


OkCupid

Foto: play.google.com Foto: play.google.com

Ovo je jedan od najstarijih sajtova za upoznavanje, a on poseduje i mobilnu aplikaciju. Njena posebna prednost je ogromna baza korisnika i besplatan pristup njihovim osnovnim informacijama, dok se za napredne opcije, poput one da saznate kome se sviđate, mora doplatiti.

OkCupid je dostupan kao desktop sajt, ali i kao aplikacija.

Grindr

Foto: AP/Tanjug, grindr.com Foto: AP/Tanjug, grindr.com

Grindr je aplikacija namenjena gej populaciji.

Grindr je aplikacija koja postoji za Android i iOS operativne sisteme. Besplatna je za preuzimanje, ali ukoliko želite neke dodatne funkcije, kao što su na primer prikazivanje većeg broja profila ili više mesta za čuvanje omiljenih osoba, moraćete da odvojite koji evro za mesečnu pretplatu.

Za funkcionisanje Grindra neophodan je internet i uključen GPS, kako bi aplikacija locirala najbliže gej osobe u vašoj blizini. Kada napravite nalog i postavite jednu fotografiju kao profilnu, četovanje i upoznavanje može da počne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bilja

    19. februar 2023 | 23:13

    Volim da se družim sa iskrenim jakim , komunikativnih muskarcem. Iskrena, otvorena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA