≫ 

Najbolje domaće besplatne aplikacije za bolje snalaženje u gradu (FOTO)

Predstavljamo vam nekoliko aplikacija uz koje život u Beogradu postaje lakši i praktičniji, a koje su razvijene u Srbiji

  • 0

Korisnici Android uređaja neretko su u prednosti u odnosu na iPhone i Windows Mobile korisnike zbog većeg spektra aplikacija koje se nude na Play Store-u u odnosu na ostale mobilne markete. Ukoliko imate stari mobilni telefon koji vam nije potreban i želite da predjete na Android, predlažemo da razmotrite firme za otkup mobilnih telefona u Beogradu.

Danas vam predstavljamo nekoliko aplikacija uz koje život u Beogradu postaje lakši i praktičniji, a koje su razvijene u Srbiji.

11811 Telefonski imenik

Printskrin: play.google.com Printskrin: play.google.com

11811 Telefonski imenik je Android verzija oglasnog portala 11811 Poslovni i Telefonski imenik Telekoma Srbija a.d. U istom sistemu informacija se nalaze i Kontakt centar 11811 (nekadašnji 988), kao i SMS imenik.

Parking manijak

Printskrin: play.google.com Printskrin: play.google.com

Automobil Svi koji voze znaju koliko je teško pronaći parking i da nekada predstavlja problem znati u kojoj se zoni nalazite ili broj na koji treba da upratite novac. Ova aplikacija rešava sve te probleme, podržava gotovo sva mesta u Srbiji, a ne upotrebljava GSP i pristup internetu već koristi mobilnu mrežu za lociranje.

Osmatrač

Printskrin: play.google.com Printskrin: play.google.com

Kamera! Ova aplikacija omogućava trenutnu sliku bitnijih raskrsnica, ulica, trgova i parkova u Beogradu i većim gradovima Srbije. Tu je i osmatranje jedne ili više lokacija istovremeno, pregled kamera na mapi, a kreiranje omiljenih lokacija i grupa lokacija su dodatne mogućnosti. Korisno za kombi prevoz.

Pronađi Mi

Lokacija! Mnogima se dogodilo da im je hitno zatrebao bankomat ili apoteka, ali nisu bili sigurni gde se nalaze najbliže. Upravo to je zadatak ove aplikacije, rešavanje takvih problema. Na njoj se trenutno nalazi više od 1.000 bankomata, kao i veliki broj, apoteka, hotela, kafića, prodavnica i sličnih objekata.

Tražim Gajbu

Selidbe Beograd - Broj podstanara u Beogradu se svake godine povećava, a pronalazak kvalitetnog stana je postalo veoma zahtevno. Jedan od načina je i uz pomoć ove aplikacije koja je namenjama i stanodavcima. Još uvek je u fazi testiranja, ali očekuje se da uskoro se pojavi finalna verzija.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Vi putnik

Svakako jedna od najkompletnijih domaćih aplikacija koja sadrži informacije od postavljenih kamera, preko reda vožnje svih gradskih autobusa do broja slobodnih mesta u beogradskim garažama. Aplikacija je korisna ako planirate selidbe u inostranstvo. Ova nagrađivana aplikacija je veoma jednostavna za korišćenje i mnogi se lakše snalaze u gradu upravo zahvaljujući njoj.

VIP Bioskop

FILM! Kao što samo ime govori, ova aplikacija omogućava veoma brz i jednostavan pregled svih bioskopa u Srbiji, dok za projekcije u Beogradu sadrži i detaljne informacije. Takođe, poseduje mogućnost da vas navodi do bioskopa i podseća i vas i vaše prijatelje (putem SMS-a) kada počinje projekcija na koju želite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA