QUAKE SE VRAĆA: A vi možete da ga igrate među prvima! (VIDEO)

Beta verzija novog Quake-a je upravo otvorena za prijavljivanje

  • 0

Svi koji su počeli sa igranjem video-igrica negde sredinom devedesetih godina sećaju se da su tada skoro jedine multiplejer igre koje su vredele igranja bile Quake i njegov glavni rival - Unreal Tournament. Danas se pojavila prilično lepa vest za fanove Quake-a - razvojni studio "Bethesda" radi na novoj igri u čuvenom serijalu.

Igrate ga godinama, a ovih 10 stvari o GTA sigurno niste znali!

"Mozgovi" iza Quake serijala koji je izašao 1996. bio je studio iD Software i definitivno dve legende Džon Karmak i Džon Romero.

Ovaj par genijalaca je takođe "odgovoran" za Doom. I dok je ta franšiza ostala veoma aktivna i popularna, a posebno zadnji deo koji je imao baš "originalno" ime i koji je uzeo nagradu za igru godine, sve to vreme Quake je bio ispod radara.

Beta verzija popularne pucačine je upravo otvorena za prijavljivanje, a ona će omogućiti gejmerima da novi Quake malo isprobaju naravno u jednom određenom periodu.

- Quake Champions je povratak brze, ludačke, otkačene pucačine koja će imati multiplejer, a sve je to postavilo Quake u vrh igara i bukvalno se može reći da je on "deda" svih multiplejer pucačine već 20 godina - poručuju iz "Bethesde".

Ovde možete da se prijavite za beta testiranje, koje bi trebalo da počne u narednih par nedelja.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA