≫ 

Microsoftov rival Slacku: Teams dostupan korisnicima Office 365 paketa (FOTO)

Od trenutka kada se prvi put pojavio u novembru prošle godine, ovaj napredni alat za saradnju i komunikaciju u okviru timova, prihvaćen je u preko 50.000 poslovnih organizacija širom sveta

  • 0
Foto: Promo Foto: Promo

Kompanija Microsoft je najavila globalnu dostupnost Microsoft Teams, softverskog alata za timski rad i saradnju, baziranog na chat-platformi, u okviru Office 365 paketa. Ova opcija za timski rad od sada je dostupna na 181 tržištu i na 19 jezika.

Od trenutka kada se prvi put pojavio u novembru prošle godine, ovaj napredni alat za saradnju i komunikaciju u okviru timova, prihvaćen je u preko 50.000 poslovnih organizacija širom sveta. Nakon uspešnog perioda isprobavanja, podrška i povratne informacije koje su stigle od korisnika doprinele su dodavanju mnogih novih karakteristika koje su od sada globalno dostupne.

Od novembra do danas Microsoft je uneo preko 100 novih karakteristika u Teams, uključujući i one koje doprinose poboljšanju održavanja online sastanaka, sa opcijama za pravljenje rasporeda. Tu su zatim i opcije za mobilne audio pozive, sa dostupnim video pozivima na Android uređajima, a uskoro i na iOS i Windows telefonima, email integracija, kao i nove bezbednosne odlike. Dodate su i nove karakteristike koje će Microsoft Teams učiniti pristupačnijim – kao što je podrška čitanju materijala sa ekrana, visok kontrast i navigacija samo uz pomoć tastature.

Foto: Promo Foto: Promo

- U svetu u kome informacija ima u izobilju, dok raspoloživo vreme i pažnja postaju retkost, naš cilj je da pomognemo pojedincima i timovima da budu produktivniji gde god da se nalaze - izjavio je Satja Nadela, generalni direktor Microsofta.  „Office 365 je najšira i najuniverzalnija platforma za stvaranje, saradnju i komunikaciju. Sada, uz Microsoft Teams, otvaramo novi prostor zasnovan na chat-alatima koji će osnažiti timski rad”, dodao je Nadela.

Office 365 je projektovan da odgovori na specifičnosti stila rada svake grupe koja ga koristi, sa namenski ugrađenim aplikacijama među kojima su: Outlook za email-ove na nivou preduzeća/organizacije, SharePoint za praktično rukovanje materijalom, Yammer za umrežavanje u okviru organizacije, Skype for Business kao oslonac za video i audio komunikaciju u okviru preduzeća – a kojima se od sada pridružuje i Microsoft Teams.

Foto: Promo Foto: Promo

Mogućnost pristupanja sa gostujućih uređaja i dublja integracija u Outlook, kao i bogatija platforma za developere – predviđeni su za jun ove godine.

Više informacija i detalja možete naći na Office blogu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA