0

#BoycottSnapchat: Ako naletite na ovaj hešteg, morate da znate o čemu se radi!

- Ionako je zauzimala previše prostora na mom veoma jeftinom ajfonu sa 64 GB - tvitovao je jedan bivši korisnik Snepčeta

snapchat-  aplikacija, mobilni telefon, aplikacije
Foto: Pixabay

Američka kompanija Snepčet je u Indiji suočena sa bojkotom pod haštegom #BoycottSnapchat, nakon što je generalni direktor te kompanije Ivan Špigl navodno izjavio da su “Indija i Španija suviše siromašne da bi koristile ovu aplikaciju za slanje poruka”.

Želite da zauvek nestanete sa društvenih mreža? Evo kako da to uradite u nekoliko koraka

SNAPCHAT IZAŠAO NA BERZU I OBORIO REKORD! Preuzmite 50 evra i trgujte akcijama ove kompanije!

Takođe, broj zvezdica koje označavaju rejting Snepčeta je u proteklih nekoliko dana pao sa pet na jednu na Eplovoj prodavnici aplikacija u Indiji (App Store), prenosi Raša tudej.

– Ionako je zauzimala previše prostora na mom veoma jeftinom ajfonu sa 64 GB – tvitovao je jedan bivši korisnik Snepčeta.

Skandal je izbio ranije ove nedelje kada je američki magazin “Varajeti” objavio priču o detaljima tužbe protiv direktora Snepčeta koju je pokrenuo bivši zaposleni Entoni Pompliano, a koji tvrdi da mu je Špigl rekao da je aplikacija Snepčet samo za bogate, zbog čega ne želi da se širi u siromašne zemlje kao što su Indija i Španija.

Iako je Špigl negirao takve tvrdnje, njegova aplikacija je naišla na bojkot u Indiji, gde ima četiri miliona korisnika.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Aplikacija, Bojkot, Indija, Snapchat

foto dana

video dana