Da li će ovako izgledati iPhone 8? Telefon neće imati "home" dugme i koristiće se na drugačiji način (VIDEO)

Snimak koji je kreirao Domeniko Panacea nagoveštava da će iPhone 8 imati dva različita načina korišćenja uređaja

  • 0

Jedna od najvećih promena koju bi iPhone 8 sa sobom mogao da donese je uklanjanje "home" tastera. Logično, mnogi fanovi se pitaju kako će se koristiti telefon bez tog dugmeta, a na internetu se pojavio video koji navodno prikazuje sledeću generaciju iPhone-a i kako će se njime upravljati. 

Otkriveno kakav ekran će imati novi iPhone, a praviće ga Apple-ov najveći rival!

Snimak koji je kreirao Domeniko Panacea nagoveštava da će iPhone 8 imati dva različita načina korišćenja uređaja, piše "Daily Mail".

Prvi je u potpunosti bez "home" tastera, korišćenjem specijalnih namenskih pokreta.

Drugi način je uključivanje digitalnog "home" dugmeta koje će biti pozicionirano na istom mestu na kojem je nekada bio fizički taster.

Iako je iPhone 7 rasprodat u prvoj nedelji nakon pojavljivanja, mnogi sturčnjaci su ovaj uređaj okarakterisali kao "malo poboljšanu" verziju svog prethodnika, što je stvorilo pritisak kod Apple-a da ove godine izbaci revolucionarni telefon. Takođe, ove godine se navršava desetogodišnjica od pojavljivanja prvog iPhone-a 2007. godine.

Očekuje se da će ovogodišnji iPhone 8, između ostalog,  imati OLED ekran koji će se prostirati čitavom prednjom stranom, odnosno od ivice do ivice, dve vertikalne zadnje kamere, bežično punjenje, staklenu pozadinu i senzor za prepoznavanje lica. 

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA