1

Samsung predstavio svoje najmoćnije telefone u Srbiji: Galaxy S8 i S8+ u prodaji od 28. aprila (FOTO) (VIDEO)

- Najnovijim modelima pomeramo granice mobilne industrije i predstavljamo telefone koji svojim hardverom i softverom u potpunosti odgovaraju potrebama savremenih korisnika - rekao je Tehvan Hvang, predsednik kompanijie Samsung za Adriatik regiju

Samsung Galaxy S8 predstavljeni u Srbiji
Foto: Promo

Nakon svetske premijere, Samsung je svoje najnovije pametne telefone, Galaxy S8 i S8+, predstavio i na domaćem tržištu. Na događaju održanom sinoć u novootvorenoj Kafeteriji, partneri i predstavnici medija su se uverili da uz moćne performanse i besprekoran dizajn, poslednja generacija Galaxy S8 telefona donosi potpuno novi način interakcije korisnika sa uređajem. Zvanična prodaja u Srbiji počeće 28. aprila, a svi zainteresovani korisnici ove pametne telefone već mogu da naruče kod operatera i maloprodajnih partnera.

Uzeli su skalpel i Samsung Galaxy S8 i počeli da buše bateriju: Rezultat je iznenadio sve!

Najnovijim modelima pomeramo granice mobilne industrije i predstavljamo telefone koji svojim hardverom i softverom u potpunosti odgovaraju potrebama savremenih korisnika - rekao je Tehvan Hvang, predsednik kompanijie Samsung za Adriatik regiju. „Galaxy S8 telefon dolazi sa dijagonalom ekrana od 5,8 inča, dok  S8+, kao veći model ove serije, ima dijagonalu ekrana 6,2 inča. Uz novi personalizovani interfejs Bixby, dodatak DeX, odlične kamere, unapređeni sistem sigurnosti, ali i niz funkcija koje su korisnici već zavoleli na prethodnim modelima, Galaxy S8 i S8+ u potpunosti predstavljaju prekretnicu u razvoju pametnih telefona“.

Foto: Promo

Foto: Promo

Galaxy S8 i S8+ uređaji se odlikuju beskrajnim ekranom (Infinity display) i kompaktnim dizajnom bez okvira čime doprinose još većoj udobnosti prilikom korišćenja telefona jednom rukom. Dodatnu izdržljivost telefona i visokokvalitetnu završnu obradu osigurava staklo Corning Gorilla Glass 5 i na prednjoj i na zadnjoj strani.

Osim standardno vrhunske Dual Pixel kamere sa zadnje strane od 12 mp, za ljubitelje dobre fotografije Galaxy S8 i S8+ donose i premium kameru sa prednje strane, od 8mp sa automatskim zumiranjem. Uz dodatnu zaštitu od „mutnih“ fotografija, kao i unapređene mogućnosti obrade slike korisnici će praviti fotografije vrhunskog kvaliteta i u uslovima slabog osvetljenja.

Foto: Promo

Foto: Promo

Kao prvi mobilni uređaji sa premium HDR funkcijom, Galaxy S8 i S8+ obezbeđuju potpuno novi način uživanja i omogućavaju korisnicima da vide žive boje i kontraste dok gledaju svoje omiljene video sadržaje. Takođe, veću brzinu i efikasnost novih modela obezbeđuje prvi 10-nm čip u ovoj industriji.

Najnoviji telefoni iz Galaxy S8 serije izgrađeni su na bezbednosnoj platformi Samsung Knox i nude široku paletu biometrijskih tehnologija, uključujući senzor za otisak prsta, skener dužice oka i mogućnost prepoznavanja lica. Pored svih novina, Galaxy S8 i S8+ donose i već poznate Galaxy funkcije prethodnih modela, kao što su: otpornost na vodu i prašinu, MicroSD podrška do 256GB, Always on dispej i brzo bežično punjenje.

Foto: Promo

Foto: Promo

Takođe, jedna od glavnih odlika poslednje generacije Samsung telefona biće integralni interfejs, Bixby, koji nudi personalizovanu pomoć svakom korisniku, na osnovu kontinuiranog praćenja njegovih interesovanja, lokacije i situacija u kojima se nalazi. Bixby se integriše sa Samsungovim ugrađenim aplikacijama, poput kamere, kontakta, galerije, poruka i podešavanja.

Ljubitelji Galaxy S8 i Galaxy S8+ telefona u Srbiji će moći da izaberu svoj uređaj u jednoj od tri boje: „ponoćno crnoj“, „orhideja sivoj“ i „arktički srebrnoj“, dok preporučena maloprodajna cena iznosi od 102.999,00 dinara za Galaxy S8, odnosno 115.999,00 dinara za Galaxy S8+.

Foto: Promo

Foto: Promo

Još jedan od noviteta koji je Samsung pripremio kao dodatak novim Galaxy telefonima jeste Samsung DeX. Ovo jedinstveno rešenje na jednostavan način pametni telefon transformiše u desktop uređaj korišćenjem procesorske snage Galaxy S8. Pomoću DeX dodatka, korisnici lako mogu da prikažu i menjaju podatke na svom telefonu i na taj način, postignu još veću brzinu i efikasnost pri radu u pokretu.

Na promociji u Srbiji predstavljen je čitav ekosistem proizvoda koji obuhvata kameru Gear 360 sa opcijom snimanja sadržaja u 4K rezoluciji i emitovanja uživo, kao i najnoviji model Samsung Gear VR uređaja sa kontrolorem.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Bixby, Pametni telefon, Samsung, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus, Smartfon, Srbija
Popularni komentari
  • s
    stvarno?

    Glposti i sa tim telefonima vishe. Znachi li to da svakih 6 meseci trebamo da izdvojimo 800 evra za ta go….na. pa i nokia 1610 shalje sms i telefonira. A internet imamo kuci. Od kad su se pojavili svi zevaju u telefone a gaze ih vozachi koji isto gledaju u telefone.

foto dana

video dana