Procurela prva fotografija novog iPhone-a!

Slike koje je nedavno pronašla stranica Slashleaks na kineskoj mreži Weibo navodno prikazuju iPhone SE nove generacije u predproizvodnom izdanju

  • 1

Kompanija Apple, pored toga što radi na iPhone-u 8 čije predstavljanje svi željno iščekuju, radi i na jeftinijoj verziji popularnog smartfona.

Sigurno niste znali za ovaj trik na iPhone-u: Ovako ćete lakše da računate!

Slike koje je nedavno pronašla stranica Slashleaks na kineskoj mreži Weibo navodno prikazuju upravo iPhone SE nove generacije u predproizvodnom izdanju (model N79).

Što se dizajna tiče, čini se kako novi iPhone SE neće drastično odudarati od postojeće generacije iPhonea 7 i 7 Plus. Staklena pozadina korišćena za prikazane navodne prototipove je Apple-ov Ion-X Glass, koji je čuvena kompanija već iskoristila za pametni sat Apple Watch Sport.

Uprkos skeptičnosti u medijima, iPhone SE su brojni korisnici jedva čekali. Prvu generaciju proizvoda Apple je otkrio prošle godine, kako bi zadovoljio rupu u tržištu nastalu prelaskom na veće dijagonale smartfona. Srce iPhonea SE čini 64-bitni A9 čip, dvostruko brži od onoga što se nalazio u iPhoneu 5s. Štaviše, iPhone SE je jednako brz u svim operacijama kao i iPhone 6s.

Prema informacijama kompanije KGI Securities, Apple je odlučio da odloži otkrivanje nove generacije iPhonea SE za drugi deo godine te će on ugledati svetlo dana s drugim iPhone novitetima (modelima 7s i 7s Plus, ako ne i iPhone 8).

Za drugu polovinu 2017. godine Apple bi tako mogao da otkrije čak četiri nova iPhonea, iako je premium izdanje (osmica) za sada podložna odlaganju.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seldon

    14. maj 2017 | 21:34

    Svaki telefon isti kao prethodni, nema tu mnogo iznenadjenja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA