≫ 

Još jedan uspeh domaćeg IT giganta: Comtrade otvorio kancelariju u Dubaiju

Comtrade je izabrao Dubai kao sedište svog novog predstavništva kako bi još bolje pružio podršku svojim trenutnim i budućim klijentima na globalnom nivou

  • 1

Comtrade, vodeća IT grupacija u regionu, nastavlja da širi svoje poslovanje na internacinalnim tržištima otvaranjem novog predstavništva u Dubaiju.

Ovim potezom, Comtrade iznova potvrđuje svoju usmerenost ka daljoj ekspanziji poslovanja i saradnji sa klijentima na globalnom nivou. Potencijal novog tržišta najbolje oslikava činjenica da je novoosnovana kompanija u Dubaiju već uspešno obavila dva projekta za renomiranog klijenata iz naftne industrije.

Otvaranje kancelarije na Bliskom Istoku je strateški korak za našu kompaniju budući da se radi o izuzetno perspektivnom tržištu, gde postoji velika potreba za kvalitetnim IT uslugama i rešenjima. Cilj nam je da uspostavimo dugoročnu saradnju sa međunarodnim klijentima, kojima ćemo ponuditi širok spektar IT rešenja sa naglaskom na cloud tehnologiji,” saopšteno je iz kompanije Comtrade.

Uz podršku lokalnog tima, Comtrade će u Dubaiju plasirati usluge korišćenja računarske infrastrukture, platformi i softverskih sistema kao servisa (Infrastructure as a Service, Software as a Service i Platform as a Service).

Kroz ponudu cloud rešenja i usluga, Comtrade omogućava kompanijama da smanje troškove, rasterete se brige o tehnologijama i steknu poslovnu agilnost koja im je neophodna za uspeh na sve konkurentnijem tržištu.

Navedena ponuda je deo dugoročne strategije vodeće regionalne IT grupacije, koja se zasniva na promociji digitalne transformacije kao nužnog procesa za uspešan razvoj poslovanja.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    4. jun 2017 | 00:27

    Svaka cast za uspeh ,drago mi je za druge iako sam ja beznadezan slucaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA