Da li će uspeti ovog puta? Novi Star Wars Battlefront 2 stiže 17. novembra. Izgleda toliko moćno, da će fanovi odlepiti (VIDEO)

Priča Battlefronta 2 biće smeštena nakon šeste epizode filma Povratak džedaja

  • 1

Gejmplej trejler za Star Wars Battlefront 2 je za samo nedelju dana pogledan više od 10 miliona puta, a gejmeri su oduševljeni onime što je u njemu prikazano.

Gejmeri, spremite se za dane i dane ludila: Pogledajte kakvi hitovi od igrica su najavljeni na najvećem gejmerskom sajmu na svetu!

Fanove čuvenog filmskog serijala ništa ne uzbudi više od borbe "lightsaber-ima", osim kada imaju mogućnost da istu nose u rukama i sami se bore sa njom, što će u Star Wars Battlefrontu 2 biti slučaj, piše "Business Insider".

Foto: EA Foto: EA

Priča Battlefronta 2 biće smeštena nakon šeste epizode filma Povratak džedaja (Return of the Jedi). Druga Zvezda smrti je eksplodirala, a vi se nalazite u ulozi vojnika Imperije željnog osvete.

Umesto da nose svetlosne sablje, igrači će u rukama imati laserske puške jer je Battlefront 2 pre svega pucačina.

Foto: EA Foto: EA

Glavna junakinja igre biće Iden Versio koja će tokom svojih putešestvija posetiti razne prelepe planete širom univerzuma. Takođe, ona će moći da koristi vozila i razne letelice kako bi bila efikasnija u borbi.

Gejmeri mogu da očekuju i borbe u svemiru.

Foto: EA Foto: EA

Kao što smo pomenuli na početku, igrači će u nekim delovima igre moći da se bore "lightsaber-ima". U tim borbama će se uglavnom sukobljavati legendarni junaci poput Jode i Dart Maula.

Battlefront 2 će imati masovne borbe i u kampanji za jednog igrača, iako je ovaj serijal poznat po svom multiplejer modu.

Star Wars Battlefront 2 će se pojaviti 17. novembra za PC, Xbox i PlayStation 4.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA