STIGAO APDEJT: Radikalni redizajn Telegrafa za Ajfon i Ajped - 2.0!

Ispolirana i značajno unapređena verzija naše aplikacije za iOS 5 i sva novija izdanja "Eplove" mobilne platforme možete već sada preuzeti sa iTunes-a: kao i do sada, postoji jedna, potpuno optimizovana verzija postoji za oba uređaja giganta iz Kupertina

  • 10

STIGLA JE ISPOLIRANA VERZIJA TELEGRAFA! Nakon prvog oblika naše aplikacije za Eplove uređaje, sada možemo da vam predstavimo novu, ispoliranu verziju, koja je izvrstan dodatak u sve brojnijoj porodici Telegrafa, najbrže rastućeg portala u regionu!

Pre svega, da naglasimo dve tehnikalije: samo korisnici "Eplovih" uređaja koji koriste iOS u verzijama 5 i novije mogu da je instaliraju.

Drugo (a ovo će mnoge obradovati): snalažljivošću naših programera, nije bila neophodna izrada posebne aplikacije za iPhone, a posebne za iPad: jedna verzija se automatski optimizuje za oba "gedžeta", tako da na svom tabletu nećete videti razvučena slova, slike ili umanjeni app koji ne pokriva ceo ekran - što je boljka od koje pate mnogi portali, ne samo kod nas, već i u svetu.

Šta naša nova aplikacija donosi?

Najjednostavnije rečeno: vizuelnu pustolovinu! Verni grafičkoj "ideologiji" koja kaže da slika govori više od hiljadu reči, na našim mobilnim aplikacijama ima mesta samo za krupne slike, raznovrsne video-klipove, jezgrovite naslove i, nadasve, elegantnu jednostavnost dizajna.

Kao i na aplikaciji za Android, između kategorija se leti i preko glavnog bara, ali i preko tela same kategorije. Na prvim mestima su i ovde pozicionirane najnovije vesti, zatim slede one koje smo izdvojili kao najvažnije i one koje ste najviše čitali.

Ono što smo pre izvesnog vremena uveli na app-u za Android uređaje, sada smo doneli i na iOS!

"Moj meni”

Međutim, najvažniji segment naše redizajnirane aplikacije koja je pred vama ostavili smo za kraj. Radi se o opciji “Moj meni”, koja se otvara  stiskom na "Meni dugme" u gornjem desnom uglu.

To vam otvara meni u kome možete da pristupite najnovijim, najčitanijim i izdvojenim vestima, kao i Video rubrici, Lajkovači i horoskopu. Ispod toga, imate celokupnu šemu sajta po rubrikama, kojima možete da pristupate i po potkategorijama.

OS: iOS 5.0 i noviji

Verzija: 2.0

Veličina: 1.4 MB

Cena: Besplatna

Uživajte!

PREUZMITE: Telegraf.rs za iOS

(Telegraf.rs)

http://itunes.apple.com/us/app/telegraf-najnovije-vesti/id548251852?ls=1&mt=8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • igor

    18. avgust 2012 | 09:35

    napokon!!!!!!!!!!!!

  • Andjela

    19. avgust 2012 | 10:18

    Svaka cast za aplikaciju! Super prakticna stvar!:-)

  • srdjan

    18. avgust 2012 | 04:03

    Aplikacija je sjajna nadam se da cete je uspjesno razvijati u jos bolju!! Sve najbolje i pozdrav iz Swe.!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA