SVINJTUS: "Kradite" struju sa stilom ovim neobičnim "lopovom" (FOTO)

Ovaj dodatak će vašeg dosadnog "lopova" za struju pretvoriti u oblik jedne od najukusnijih i širom poznatih domaćih životinja - svinju

  • 1

Ako volite da vaši gedžeti budu lepi i slatki, i da budu takvi da će svako biti prinuđen da vam udeli simpatični komentar, Art Lebedevov novi dizajn koncept će svim ljubiteljima kul stvari poterati "vodu na usta".

Nazvan "Svinjtus", ovaj dodatak će pretvoriti dosadnog "lopova" za struju u oblik jedne od najukusnijih i širom poznatih domaćih životinja - svinju. Kabl koji ide u zid stvarno izgleda kao svinjski rep, a telo je puno priključaka koje podsećaju na njušku ove životinje.

Što se tiče funkcionalne strane, "Svinjtus" vam pruža neverovatnih sedamnaest priključaka za struju na koji možete da priključite razne uređaje. One čak imaju dovoljno razmaka da možete i adaptere da priključujete, i to bez bez ikakvih problema i nervoze da zbog njega ne možete da priključite nešto drugo.

S druge strane, ne možemo da se otmemo utisku da izgled ovog izuma pokazuje da naša potreba za energijom nenormalno raste kako se povećava broj uređaja koje imamo u stanu, a "neophodni" su za naše funkcionisanje. Da li je to dobro ili ne - nije na nama da sudimo. Sudiće istorija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA