URADI SAM: Fenomenalni projektor božićne jelke

Ako ne želite da učestvujete u masakru četinarskih šuma, a plastične jelke su vam kičerica, predstavljamo vam digitalnu alternativu koja će vas "oduvati"

  • 0

Obožavate božićne jelke i ceo duh koji ovaj hrišćanski praznik sa sobom donosi, ali ste veliki ljubitelj prirode i ne možete organski da podnesete masakr koji svake godine dožive četinarske šume u cilju usrećivanja vaskolikog čovečanstva. Sa druge strane, plastične jelke su vam odvratni kič od koga dobijate ospice i radije nećete ništa tog tipa držati u kući.

Ako ste se pronašli u ovome što ste do sada pročitali, donosimo vam rešenje u vidu ovog izvanrednog projektora božićne jelke koji će u vaš dom uneti prazničnu atmosferu, a istovremeno vas lišiti iglica koje se osipaju tamo negde oko Srpske nove godine.

Takođe, možete da je stavite GDE god želite u KOJOJ god veličini hoćete.

Uzmite plastičnu cev i jednu njenu stranu isecite u obliku jelke. Ubacite tri zelene LED sijalice unutra i povežite ih sa strujom kablom na kome postoji prekidač. Postavite nešto ispod "jelke" i uperite je u zid koji želite da dekorišete. Pritisnite prekidač.

To je to.

Sačuvali ste šume.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA