TASTATURA NA MOTANJE: Neuništiva, vodootporna i providna (FOTO)

Ova jedinstvena tastatura radi na svakoj zamislivoj podlozi, a može da se poveže sa svim vašim uređajima, ne samo sa desktop računarima i laptopima. Kada uđe u serijsku proizvodnju, koštaće 120 američkih dolara

  • 2

HIT JANUARA! Pred vama je prva providna tastatura na motanje kakve smo do sada mogli da vidimo samo u filmovima naučne fantastike ili akcijama o tajnim službama koje su u posedu naprednih tehnologija, nedostupnih prostom puku.

Srećom, ovo više nije san. "Qii" je futuristička tastatura dizajnirana i napravljena od strane Dejvida Brauna, Ilke Varjosa i Bjorna Fridura, a njen izgled i ogromna prenosivost verovatno je čine najpametnijom tastaturom na svetu, u ovom trenutku.

Sve što je potrebno da uradite jeste da je odrolate i stavite na bilo koju podlugu (ne mora čak da bude ni tvrda).

Još jedna stvar zbog koje je jedinstvena je njena providnost, i svojstvo bežičnog povezivanja sa bilo kojim računarom, i desktopom i laptopom, kao i sa smartfonom i tabletom.

Ne može se razbiti, a pored toga je i otporna na svaku zamislivu i nezamislivu tečnost.

Tim koji iza nje stoji trenutno skuplja novac za realizaciju projekta na kraudfanding sajtu IndieGoGo. Nadaju se da će sakupiti 1,8 miliona dolara u narednih 28 dana, a koštaće 120 američkih "zelembaća" kada dođe na rafove kompjuterskih radnji.

Ako nas pitate, ovo je odlična prilika da sopstvenim sredstvima platite izgradnju vedrije budućnosti.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miljan Milosavljevic

    25. januar 2013 | 18:19

    Sve te tastature imaju loš odziv, pa su neprijatne za nas,koji brzo kucamo...

  • It

    26. januar 2013 | 21:22

    Hmm nista spektakularno, vec postoje gumene tastature, ovo je samo "novije". Za prave gejmere i chatere standard je zakon!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA