Besplatna letnja škola programiranja na ITS

Letnja škola će se održati od 26. do 30. avgusta, a prijave su do 20. avgusta. Broj mesta je ograničen na 20 učesnika

  • 0

Svi srednjoškolci koji vole računare i žele da se bave IT-jem, mogu da iskoriste leto da steknu neka nova znanja i veštine. Letnja škola programiranja, koju organizuju Visoka škola za informacione tehnologije ITS i kompanije LINK group i ComTrade, to će im i omogućiti.

 

Učešće u letnjoj školi je besplatno, a zainteresovani se mogu prijaviti na ovom linku. Letnja škola će se održati od 26. do 30. avgusta, a prijave su do 20. avgusta. Broj mesta je ograničen na 20 učesnika.

 

Kako da naprave svoju prvu veb-aplikaciju, blog ili sajt, kako izgleda proći kroz celokupan proces razvoja jenog softverskog rešenja, te kako funkcioniše timski rad na IT projektu, samo su neke od stvari sa kojima će moći da se upoznaju učesnici ove letnje škole. Prednost će imati učenici III razreda srednje škole koji pokazuju izuzetno interesovanje za informacione tehnologije, i postigli su dobre rezultate u učenju.

 

Za svega pet dana, uz iskusne IT stručnjake, učesnici će moći da steknu potpuno nove veštine u IT-ju u programiranju. Ne samo da će srednjoškolci moći da steknu nova znanja u atmosferi jedne savremene visoke škole kakva je ITS, u moderno opremljenom prostoru, nego će imati jedinstvenu priliku da obiđu i upoznaju se sa poslovnim okruženjem i načinom rada u uspešnoj IT kompaniji kakva je ComTrade.

 

Oni koji budu među 20 izabranih koji će pohađati ovu besplatnu školu, ostvariće i pravo na specijalne stipendijske uslove upisa na Visoku školu strukovnih studija za informacione tehnologije ITS.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA