HIT APLIKACIJA: Špijunirajte svog partnera (VIDEO)

Aplikacija pod nazivom "Rastreador de Namorados", koja je u međuvremenu sklonjena sa sajta Gugl Plej, postala je prava senzaciju u Brazilu i preuzeta čak 50.000 puta

  • 0

Stanovnici Brazila, kao i ostatak stanovnika planete, bili su neprijatno iznenađeni činjenicom i spoznajom da su pod nadzorom američkih tajnih službi.

Međutim, građani najveće države Južne Amerike rado su prihvatili aplikaciju "Rastreador de Namorados" koja se reklamira kao "privatni istražitelj u džepu vašeg partnera".

Ova aplikacija je na kratko bila u ponudi Gugl Pleja (Google Play) i nudila je pomoć da se pomoću nje prati kretanje partnera, zatim primaju kopije poruka poslatih sa njegovog ili njenog mobilnog telefona, uz opciju za prisluškivanje razgovora.

Postala je pravi hit u Brazilu i skinuta više od 50.000 puta, pišu elektronski mediji.

- Brazilci su ljubomorni ljudi, to je tako. Naravno da je aplikacija postala popularna - rekla je novinarima Marsija Almeida, koja je svoj brak prekinula zbog muževljevig neverstva.

Gugl je posle izvesnog vremena uklonio ponudu, jer mnogi ukazuju da ova aplikacija može da se koristi na daleko perfidniji način. Ona se više ne nalazi u ponudi, ali još uvek može da se skine sa službene stranice.

Kompanija se ogradila od odgovornosti tvrdeći da je reč o aplikaciji u svrhu zabave i da prvi korak prilikom instalacije upozorava da treba tražiti dozvolu partnera.

Mladi tvorac aplikacije Mateus Grijo (24) kaže da je nastala kao rezultat šale između njega i njegove devojke, ali dodaje da je ubrzo shvatio kako je reč o pravom hitu. Aplikacija je besplatna, međutim, ako platite dva dolara, ikonica aplikacije neće biti vidljiva na mobilnom telefonu partnera.

Pogledajte kako aplikacija funkcioniše

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA